Team Meeters Iedereen 3
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. Meeters wint 3 publieksprijzen

Meeters wint 3 publieksprijzen

Meeters vergaderlocatie, een merk van IBN, werd verrast met een bezoek van Marco Koole en Robert Spakman vanuit MeetingReview. Zij kregen een plaquette overhandigd, Meeters won maar liefst 3 publieksprijzen.

Meeters werd verkozen tot:

  • Beste vergaderlocatie Noord-Brabant (categorie L, tot 250 personen
  • Nummer 2 van Nederland (categorie L, tot 250 personen
  • Opnieuw uitgeroepen tot sterlocatie

Meeters werd eerder verkozen tot beste vergaderlocatie van Noord-Brabant (categorie Large tot 250 personen), maar het is voor de eerste keer dat Meeters nu is benoemd tot 2e beste vergaderlocatie van Nederland. Daarnaast is Meeters opnieuw benoemd tot sterlocatie. Meeters verzorgt vergaderingen en events op de locatie bij IBN in het pand in Uden. Ook bieden zij mensen via de werkleerlijn Hospitality de mogelijkheid om het vak te leren. Zo krijgen mensen die extra ondersteuning nodig hebben op de arbeidsmarkt een kans om weer mee te doen op de arbeidsmarkt.

De publieksprijs is toegekend doordat aan verschillende beoordelingsfactoren vanuit MeetingReview is voldaan. Gasten van Meeters beoordelen hun bezoek aan Meeters met een gemiddelde review van 9,1. Ook deze reviews tellen mee voor het winnen van de publieksprijzen.

Meer informatie over Meeters vergaderlocatie vindt u op: Meeters, een uniek vergadercentrum in Uden | Nice to meet you