Compilatie 2 Foto's Laura Uitsnede
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. Laura wint Topperverkiezing SBCM in regio Zuid!

Laura wint Topperverkiezing SBCM in regio Zuid!

Laura van Grinsven is winnares van de Topperverkiezing 2023 van SBCM voor de regio Zuid. Een mooi resultaat als beloning voor de grote stappen die Laura in haar ontwikkeling heeft gezet. De uitslag is op 15 november bekend gemaakt bij het landelijke festival Sterk aan het Werk.

De Topperverkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door SBCM (kenniscentrum voor sociale werkgelegenheid). Toppers zijn medewerkers die met doorzettingsvermogen nieuwe dingen hebben geleerd, ook al was dit soms een beetje spannend of kostte dit de nodige moeite.

Laura werkt via de werkleerlijn Hospitality bij Meeters, de vergaderaccommodatie van IBN in Uden. Laura is in 2022 bij IBN gestart nadat ze zich via de actie ‘Baan zonder solliciteren’ van de gemeente Meierijstad heeft aangemeld voor werk. Zowel vaktechnisch als sociaal-emotioneel heeft ze sindsdien grote stappen gezet. Dit heeft zelfs geleid tot een podiumoptreden voor Koningin Máxima tijdens een bijeenkomst bij Meeters. Een hoogtepunt voor haar, niet alleen omdat het de Koningin was voor wie ze sprak, maar een zaal vol zakenmensen voor wie ze haar persoonlijke verhaal moest vertellen in het openbaar. Het werken bij Meeters/lBN heeft haar sociale leven veel goed gedaan en haar doel om gelukkiger te worden heeft ze door haar eigen inzet en doorzettingsvermogen behaald. Een echte topper dus!