Rotonde Uitsnede
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. Feestelijke opening van de samenwerking gemeente Oss en IBN

Feestelijke opening van de samenwerking gemeente Oss en IBN

Donderdag 30 maart deed wethouder Jacco Peter Hooiveld de feestelijke opening van de nieuwe locatie van Team Werk van de gemeente Oss. Sinds oktober 2022 werken zij in het gebouw van IBN aan de Industrielaan 63 in Oss. Ook arbeidstrainingscentrum De Rotonde verhuisde naar deze locatie. Tijdens de opening werd stilgestaan bij de bijzondere samenwerking tussen de gemeente Oss en IBN.

Samen onder één dak
‘Wij zijn heel trots op deze samenwerking. Het is een mooie stap in de ontwikkeling van onze dienstverlening. We kijken uit naar een mooie toekomst samen,’ aldus Maarten Gielen, algemeen directeur IBN. Ester Biezen, afdelingshoofd Werk, Inkomen en Schuldhulpverlening bij de gemeente Oss: ‘Samen wonen onder één dak betekent elkaar meer ontmoeten en nog beter leren kennen. Samen werken en processen verbeteren. We bouwen aan onze relatie. Zo verbeteren we de dienstverlening voor onze inwoners en ondernemers.’

Strategisch partnership
Deze samenwerking is een logisch vervolg van het strategisch partnership van de gemeente Oss met IBN. Het maakt de dienstverlening voor de inwoners van Oss beter, slimmer en duidelijker: samen bieden we meer! Tijdens de opening zagen en ervaarden de mensen die aanwezig waren hoe de samenwerking in de praktijk werkt.