Aankomst Tot Toekomst Uden 18
  1. IBN
  2. Nieuws
  3. De werkvloer als succesfactor voor anderstaligen

De werkvloer als succesfactor voor anderstaligen

Anderstaligen op de werkvloer: onder leiding van schrijver/ programmamaker Abdelkader Benali werd dit onderwerp in vele facetten besproken tijdens een bijzondere bijeenkomst.

In aanwezigheid van zo’n 80 genodigden die betrokken zijn bij dit onderwerp, de aandeelhouders van IBN en leden van de Raad van Commissarissen kwamen de kansen en uitdagingen aan bod. 

‘Taal leer je met opgestroopte mouwen’ was de titel van de keynote die Abdelkader Benali voor zijn rekening nam. Met veel aandacht voor de culturele verschillen die er zijn rondom werk. De werkvloer als sleutel tot succes stond centraal. En dat werd goed duidelijk door de ervaringsverhalen, de feiten en cijfers en het aansprekende verhaal van Abdelkader zelf. 

De bijeenkomst is georganiseerd ter gelegenheid van het afscheid van Ton Goedmakers als lid van de Raad van Commissarissen van IBN. Ton Goedmakers, voorheen CEO en erna lid van de RvC van Vebego, heeft een grote staat van dienst voor onze organisatie. Ruim 18 jaar heeft hij zich als lid van de RvC van IBN ingezet voor onze missie. Als dank hiervoor en passend bij zijn inzet voor het IBN-motto ‘Iedereen doet mee’ boden we hem deze thematische bijeenkomst aan.