Groen 1200 1
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Social Return
  5. Maatwerk
  6. Groen

Groen

Van onkruidbestrijden tot complete bedrijfstuin

Diverse groenmogelijkheden

Onze ruime ervaring in gemeentelijk groenonderhoud zetten we al jaren in voor bedrijven en instellingen in de regio. Ook groenprojecten voor bedrijven pakken we met beide handen aan. De dienstverlening van IBN is breed.

  • Van het verwijderen van het onkruid in perken en op stoepen, tot het bemensen van milieustraten met medewerkers die alles van afvalstromen weten.
  • En van het legen van prullenbakken tot het aanleggen en onderhouden van perken en groenstroken, de inspectie van speeltoestellen en het snoeien van bomen door onze speciaal opgeleide boomverzorgers.
  • Daarnaast zorgen onze verkeersregelaars dat het verkeer in goede banen geleid wordt bij tijdelijke wegwerkzaamheden of calamiteiten en beheren en bemensen we fietsstallingen en parkeergarages.

Wilt u meer weten over groenonderhoud van IBN en hoe wij onze expertise voor u in kunnen zetten? Neem dan contact op met ons bedrijfsbureau Openbare Ruimte via bbopenbareruimte@ibn.nl of 0413 - 28 28 19 

Wij nemen graag contact met u op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.