Fvd Ibn Hr 3747 1
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Social Return
  5. Maatwerk
  6. Detacheren

Detacheren

Betrokken, gedreven en enthousiaste medewerkers. Flexibel of structureel.

Eenvoudig sociaal ondernemen

IBN heeft vakkundige, betrouwbare en gemotiveerde medewerkers. Zij kunnen tegen een marktconform tarief op basis van een detachering bij u aan de slag. In uiteenlopende functies en op alle niveaus, van administratief medewerker tot heftruckchauffeur en bijvoorbeeld facilitair medewerker.

De detacheringsformule van IBN gaat altijd uit van de juiste match. Daarbij is er een nauw overleg tussen de drie betrokken partijen, u als inlener, de medewerker en IBN. Het tarief is maatwerk en afhankelijk van de capaciteit, vaardigheden en behoefte aan begeleiding van de medewerker. Eventuele werkplekaanpassingen worden verzorgd door IBN.

Voor elke medewerker krijgt u een subsidie voor de loonkosten en begeleiding van een jobcoach. U hoeft geen loon door te betalen bij ziekte en in bepaalde gevallen ontvangt u kortingen. Daarnaast bieden we u één contactpersoon die kosteloos en op maat ondersteuning biedt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf en de wijze waarop u zo eenvoudig sociaal kunt ondernemen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

 

Wij nemen graag contact met u op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.