Inpakken Verpakken Ompakken 2 1200 1 nieuw
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Social Return
  5. Maatwerk
  6. Co-packing

Co-packing

Van eenvoudig tot complexe opdrachten

We denken graag mee voor verpak-, inpak-, krimp- en ompakwerk

Snel, dichtbij met korte lijnen en een gegarandeerde kwaliteit. Dat zijn een aantal van de voordelen die we u kunnen bieden bij het uitbesteden van uw verpak-, inpak-, krimp- en ompakwerk.

We bespreken eerst uw wensen en voorkeuren. En zetten onze expertise in om met u mee te denken in kansen. Na een zorgvuldige inventarisatie van uw wensen maken we een offerte op basis van stuksprijs. Na akkoord kunnen uw producten afgeleverd worden in één van onze drie vestigingen in Oss, Cuijk of Veghel. Na een zorgvuldige uitvoering van de opdracht kan in deelleveringen of in één volledige levering het product aan u worden uitgeleverd.

Een aantal mooie voorbeelden:

  • Ompakken en verpakken van cupjes voor Nespresso
  • Inpakken van mini beleg voor Hero
  • Ompakken van stroopwafels

Uw opdracht wordt uitgevoerd door onze medewerkers die zorgvuldigheid en kwaliteit voorop hebben staan. Interesse om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Wij nemen graag contact met u op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.