Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Social Return
  5. Kant en klaar
  6. Jobcoaching

Bij de intake bekijken de jobcoaches de werkzaamheden, het werkritme en het menselijke aspect binnen de arbeidsomgeving van de medewerker. Vanuit hun expertise kunnen zij vervolgens een zorgvuldige inschatting maken over de mogelijkheden voor uw medewerker. Hierin nemen ze de eisen die professionele organisaties aan medewerkers stellen mee.

Behoud van juiste persoon op juiste plek

Vervolgens adviseert de jobcoach het management en de collega's over de benodigdheden van de medewerker om optimaal te kunnen functioneren op de werkplek. Dit kan onder andere advies omvatten over aanpassingen aan de werkplek, eventuele hulpmiddelen en de belastbaarheid van de medewerker. De jobcoach kan uw medewerker bijstaan tijdens de uitvoering van de taken op de werkvloer. Bovendien kan de jobcoach motiverende gesprekken voeren en eventuele belemmeringen aanpakken, zoals persoonlijke verzorging en presentatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf en daarmee niet alleen uw medewerkers productiever laten werken, maar ook direct aan je Social Return verplichting voldoen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Geïnteresseerd? Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld