Wilt u alle nieuws van IBN regelmatig in uw mailbox? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Social Return
  5. Kant en klaar
  6. Jobcoaching

Bij de intake bekijken de jobcoaches de werkzaamheden, het werkritme en het menselijke aspect binnen de arbeidsomgeving van de medewerker. Vanuit hun expertise kunnen zij vervolgens een zorgvuldige inschatting maken over de mogelijkheden voor uw medewerker. Hierin nemen ze de eisen die professionele organisaties aan medewerkers stellen, mee.

Behoud van juiste persoon op juiste plek

Vervolgens adviseert de jobcoach de collega’s en het management over wat de medewerker nodig heeft op de werkplek om hem/haar optimaal te laten functioneren. Te denken valt aan advies over werkplekaanpassingen, eventuele hulpmiddelen en belastbaarheid. De jobcoach kan uw medewerker bijstaan bij het uitvoeren van de werkzaamheden op de werkvloer. Ook kan de jobcoach motiveringsgesprekken houden en eventuele belemmerende factoren opheffen zoals persoonlijke verzorging en –presentatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf en daarmee niet alleen uw medewerkers productiever laten werken, maar ook direct aan uw Social Return verplichting voldoen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact op.

 

Geïnteresseerd? Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld