Job Creation 1 1
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Social Return
  5. Kant en klaar
  6. Functiecreatie

Functiecreatie

Er is een groot tekort aan de juiste vakkrachten. Door anders te kijken naar functies en werkzaamheden binnen een bedrijf is een oplossing vaak mogelijk.

Samen kijken naar mogelijkheden

Welke werkgever kent het probleem op dit moment niet. Er is een groot tekort aan de juiste vakkrachten. En hoewel u de juiste mensen niet gevonden krijgt, moet het werk wel gewoon doorgaan. 

Door samen te kijken naar mogelijkheden van de functie, werkzaamheden komen we tot een oplossing. Zo wordt het werk efficiënter uitgevoerd! Hiermee is het niet alleen mogelijk meer rendement te realiseren, maar ook om sociaal te ondernemen. Door aanpassingen in functies of werkzaamheden creëer je werkgelegenheid voor de doelgroep en kunnen andere medewerkers efficiënter werken.

Graag bespreken we uw wensen rondom uw personele invulling. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf en daarmee niet alleen uw medewerkers productiever laten werken, maar ook direct aan uw Social Return verplichting voldoen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. 

Wij nemen graag contact met u op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.