Maar liefst 2 goede keuzes!

Kiest u voor een DOEGOODS relatiegeschenk, dan maakt u niet één, maar twee goede keuzes. U kiest namelijk én voor duurzame producten én u helpt de mensen achter DOEGOODS. DOEGOODS is een merk van IBN. DOEGOODS biedt u de mooiste en meest verrassende relatiegeschenken, kerstpakketten, designproducten en seizoen attenties aan. En dat doen we niet alleen voor u, maar ook voor onze eigen medewerkers, want in elk geschenk en pakket van DOEGOODS zit een flinke dosis social return verpakt. 

Dat doen wij in de vorm van taal-, reken- en computerlessen voor onze bijzondere medewerkers. Ook op sociaal vlak krijgen ze ondersteuning waar nodig. Zo zetten wij onze winst in voor onze mensen. Elke bestelling die u bij DOEGOODS doet, helpt u onze medewerkers maatschappelijk en professioneel vooruit.

Wij nemen graag contact met u op

Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.