1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Social Return
  5. Kant en klaar
Social Return IBN
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Zaken doen met IBN
  4. Social Return
  5. Kant en klaar

Kant en klare invulling voor Social Return

Foyer_600x400.jpg

Vergaderen

Bent u op zoek naar een locatie om te vergaderen, een congres of training te organiseren? Met diverse ruimten en uitgebreide cateringmogelijkheden heeft u bij de unieke vergaderlocatie Meeters volop mogelijkheden tussen de 2 en 250 personen.

Vergaderarrangementen
Groei 4560._600x400jpg.jpg

Vergadervoucher

Heeft u dit jaar verschillende vergaderingen of trainingen te plannen? Neem dan nu een vergadervoucher af, vul uw Social return verplichting in en besteed de voucher wanneer het u uitkomt.

Vergadervoucher
Paraat 4520_600x400 .jpg

Vergaderzaal

Alleen een vergaderzaal voor een dagdeel of een dag huren? Ook dat kan.
Bekijk onze uitgebreide opties van 2 tot 250 personen.

Vergaderzaal
Saladebar 1_600x400.jpg

Social Lunch

IBN Vergadercentrum heeft een eigen chef-kok, die alle lekkernijen, hapjes en gerechten met zorg bereidt en samenstelt.

Social Lunch
Lunchkoerier IBN

Lunchkoerier

IBN Lunchkoerier is gespecialiseerd in het verzorgen en bezorgen van (luxe) belegde broodjes en samengestelde lunchpakketten op locatie.

Lunchkoerier op locatie
Social Return IBN

Medewerkers

Gemotiveerde medewerkers via een detachering bij u aan de slag. U kunt zo uw arbeidsbehoefte flexibel invullen zonder werkgeversrisico's.

Detacheren
Social Return IBN

Jobcoachings traject

Uw medewerkers productiever laten werken? Een jobcoach kijkt naar wat een medewerker nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Te denken valt aan advies over werkplekaanpassingen, eventuele hulpmiddelen en belastbaarheid.

Jobcoaching
PSO

Begeleiding PSO keurmerk

Met het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt u zichtbaar wat de bijdrage van uw bedrijf is aan de werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden ondersteuning bij de aanvraag van het certificaat.

Begeleiding keurmerk
Werving en selectie

Jobcreation mogelijkheden

Er is een groot tekort aan de juiste vakkrachten. Door anders te kijken naar functies binnen een bedrijf is een oplossing vaak mogelijk. Een ondersteuner kan de secundaire taken uitvoeren en er zo voor zorgen dat de specialist efficiënter werkt.

Jobcreation
Relatiegeschenk wijndoos

Relatiegeschenk DOEGOODS

Een relatiegeschenk met een verhaal. Gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan.

Relatiegeschenken
DOEGOODS IBN

Kerstpakket DOEGOODS

Zowel uw Social Return verplichting invullen als een maatschappelijk verantwoord kerstpakket voor uw medewerkers. Met het DOEGOODS kerstpakket is dit mogelijk.

Kerstpakket DOEGOODS
Social Return IBN

Bekijk ook onze maatwerk oplossingen

Naast onze kant en klare oplossingen kunnen we ook samen met u kijken naar de best mogelijke maatwerkoplossingen voor uw bedrijf. Bekijk hier de mogelijkheden.

Social Return maatwerk oplossingen