Assemblage Moooi Lampen 8 Uitsnede
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Werkleerlijnen bedrijfsleven

Werkleerlijnen van IBN

Laat talenten in de praktijk groeien

Laat talenten in de praktijk groeien

Het aantal vacatures in Nederland stijgt elke maand. Veel werkgevers zijn op zoek naar medewerkers, maar kunnen simpelweg geen mensen vinden. En dan?

Er zijn veel kandidaten die het niet op eigen kracht op de arbeidsmarkt redden en niet altijd de juiste achtergrond of ervaring hebben, maar die wel graag willen werken. Door niet te kijken naar kennis of ervaring, maar talenten te ontwikkelen, ontstaan nieuwe kansen. IBN heeft hier de werkleerlijnen voor ontwikkeld.

Video Ibn Werkleerlijnen

IBN | Werkleerlijnen

De werkleerlijnen van IBN

  • Medewerker Logistiek
  • Medewerker Hospitality
  • Medewerker Schoonmaak
  • Medewerker Assemblage en montage
  • Medewerker In-, om- en verpakken
  • Medewerker Groenvoorziening
  • Medewerker Kwekerij

Opleiden naar behoefte

IBN leidt via werkleerlijnen kandidaten op binnen kansrijke beroepen. In die werkleerlijnen leren kandidaten in de praktijk het vak. Juist de praktijk zorgt voor de scholing, uiteraard onderbouwd met theorie. Anders gezegd: je stemt het persoonlijke traject af op de behoefte van de kandidaat én het beschikbare werk. Op die manier zorgen we voor praktijkgerichte vakkrachten, die direct inzetbaar zijn binnen een bedrijf.

De kandidaat leert bij een werkgever of bij IBN stap voor stap de werkzaamheden in de praktijk. Samen met de werkgever en de kandidaat zelf bekijken we wanneer iemand toe is aan een volgende stap.

Kennis en ervaring door werk

Vakinhoudelijk opleiden en investeren in begeleiding op en buiten de werkvloer heeft veel voordelen. U geeft werkzoekenden niet alleen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt, maar u leidt kandidaten ook specifiek op voor datgene waar behoefte aan is.

Gedurende de werkleerlijn krijgt de kandidaat een baangarantie via IBN. Zodra de medewerker voldoende kennis en ervaring heeft opgebouwd kan hij in dienst bij de werkgever. Een prachtige situatie met uitsluitend winnaars!

Ibn Leerlijn Procesoperator 15Jpg 600X400 1

Video Dome-X

Onze lunchruimte is een centrale plek voor samenwerking. We wilden meer beleving en sfeer in ons restaurant. Dat kan nu via het werk en leertraject van IBN. De bedoeling is om na Carlos andere personen de gelegenheid te geven om de eerste stap naar buiten, bij Dome-X te maken.

Maaike van Rijt – Eventmanager Dome-X

Samenwerking in ontwikkeling van kandidaten IBN - Dome-X

IBN Dome X 2 Uitsnede

Samenwerking in ontwikkeling van kandidaten IBN - Dome-X

Ibn Kandidaat

Kandidaat als potentiële vakkracht

Ook zonder de juiste opleiding of ervaring kan een kandidaat een medewerker van toegevoegde waarde worden. Door te investeren in opleiding en begeleiding, passend bij een bedrijf.

Ibn Talentenscan

Talentenscan

Door te kijken naar talenten van mensen, gericht op het door ontwikkelen in de praktijk, creëert u nieuwe kansen.

Ibn Proefplaatsing

Vanaf dag één de praktijk in

De kandidaat leert bij een werkgever of bij IBN stap voor stap de werkzaamheden in de praktijk.

Ibn Baangarantie

Baangarantie via IBN

Gedurende de werkleerlijn krijgt de kandidaat een baangarantie via IBN.

Ibn Instroomcompetenties

Werken en leren in de praktijk

Werk in de praktijk zorgt voor scholing, uiteraard onderbouwd met theorie. Gericht op praktijkgerichte vakkrachten, die direct inzetbaar zijn binnen een bedrijf.

Ibn Uitstromen

Klaar voor werk

Zodra de medewerker voldoende kennis en ervaring heeft opgebouwd kan hij in dienst bij de werkgever.

Interesse? Vul uw gegevens in en we nemen contact met je op

Welke werkleerlijn heeft uw interesse? (niet verplicht)
Akkoord
Door op 'verstuur' te klikken ontvangt IBN uw bericht in een mailbox. U geeft ons toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens zodat IBN contact met u kan opnemen. Uw gegevens worden 5 werkdagen bewaard om eventueel gemiste mail te kunnen terugvinden. Wilt u meer weten over wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze privacyverklaring.