KWS Uitsnede
  1. IBN
  2. Bedrijfsleven
  3. Klantverhalen
  4. KWS

KWS

"We hebben er weer een gemotiveerde medewerker bij".

Iemand die past bij onze organisatie

“Nadat ik bij Arbeidsmobiliteit van IBN aangaf dat we dringend versterking nodig hadden voor de assemblage van fietsaccu’s, kregen we heel snel een geschikte kandidaat voorgesteld. Gerrit Timmerman accountmanager bij Arbeidsmobiliteit, zorgde in no-time voor de juiste match,” vertelt Wout Seuren, mede-eigenaar van KWS in Beugen.

Achtergrond KWS

KWS Seuren in Beugen, is opgericht door de broers Koen, Wout en Stan, en zijn gespecialiseerd in de reparatie en revisie van voornamelijk fietsaccu’s. Ontstaan vanuit een passie voor techniek en ondernemen zijn de broers, nog maar amper uit de schoolbanken, in 2017 voor zichzelf gestart. Door hun expertise in vele verschillende soorten accu’s en goede service, maakte KWS een snelle groei door. Wout: “Inmiddels werken we met zo’n 50 medewerkers. Door de snelle groei, zochten we voor onze afdeling assemblage dringend versterking.”

Geschikte kandidaat

“Wij repareren en monteren hier meer dan 300 verschillende soorten accu’s. Technisch inzicht is voor het werk wel nodig. Ik kende Gerrit Timmerman van IBN. Zo kwamen we in contact met een geschikte kandidaat die via een tweede spoortraject na een lange ziekteperiode bij ons kwam voor een proefplaatsing. We merkten al snel dat deze kandidaat technisch inzicht had. Hij kan overal over meepraten en pakt alles heel snel op,” vertelt Wout.

We kijken naar wat iemand kan

“Wij nemen iemand aan die past bij onze organisatie. Daarna zoeken we pas naar een plek binnen ons bedrijf, passend bij wat iemand kan. We zoeken werk bij de persoon. Daarnaast kijken we naar welke uitdaging iemand nog nodig heeft. Het is mooi om te zien dat iemand met wat aanpassingen weer opbloeit door werk.”

Arbeidsmobiliteit geeft ons goede ondersteuning

Wout: “Deze medewerker moet voor zijn gezondheid regelmatig een keer weg vanwege controles in het ziekenhuis en in het werk moet hij regelmatig kunnen afwisselen met lopen en zitten. Allemaal zaken die goed zijn te regelen. Fijn is dat er nu ook een no-risk polis is en er sprake is van loonkostenvoordeel. Arbeidsmobiliteit geeft ons goede ondersteuning. We hebben met deze kandidaat er weer een gemotiveerde medewerker bij.”