Header Website Logo Ons Ibn App
 1. IBN
 2. App

Ons IBN App

Alles van IBN op één plek!

Persoonlijke documenten, nieuws en informatie over IBN

In de Ons IBN App vind je jouw persoonlijke documenten zoals salarisstroken, jaaropgaven en verlofoverzichten. Je kunt er actueel nieuws over IBN lezen. Ook staan hier alle vacatures, cao’s, regelingen, folders en activiteiten waar je aan mee kunt doen. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je de Ons IBN App kunt downloaden en hoe de app werkt. Ook kun je terugvinden waar jij terecht kunt met jouw vragen.

Downloaden van de app

De Ons IBN App is beschikbaar voor alle soorten smartphones en tablets. Voor Android ga je naar de Google Playstore. Voor Apple ga je naar de App Store. De Ons IBN App is herkenbaar aan het blauwe Ons IBN logo.

Zie je het icoon met het logo van Ons IBN er niet bij staan? Geef dan de zoekwoorden Ons IBN op in de zoekbalk.

 • Klik nu op het icoon van Ons IBN.
 • Klik vervolgens op ‘Installeren’.
 • De app staat nu op jouw smartphone.
 • Klik rechts onderin op 'Inloggen' om alles in te zien. 

Registreren en account aanmaken

Personeelsnummer
In het vakje ‘Personeelsnummer’ vul je jouw personeelsnummer in. Je kunt dit terugvinden op jouw arbeidsovereenkomst of op jouw salarisstrook.

Registratiecode
In het vakje ‘Registratiecode’ vul je de registratiecode in die je van IBN hebt ontvangen. Die staat op de brief die je per post hebt ontvangen. Of op de bladzijde over de Ons IBN app in jouw introductiemap. Wanneer de registratiecode niet meer geldig is, dan kun je een nieuwe code opvragen bij HR Servicepunt: T. 0413 – 33 44 22. Na het invullen van jouw personeelsnummer en registratiecode klik je op de knop ‘Registreren’. Dan kom je in een volgend scherm waar je jouw persoonlijke pincode kunt opgeven.

Kies een pincode

Nu kun je jouw persoonlijke pincode aanmaken. Deze pincode heb je steeds nodig als je opnieuw gaat inloggen op de Ons IBN App.

 • Toets een pincode in die uit 5 cijfers bestaat en die je goed kunt onthouden. 
 • Op het volgende scherm wordt je gevraagd om herstelgegevens toe te voegen.
 • Die bestaan uit een telefoonnummer en/of een emailadres. Deze gegevens zijn nodig om een nieuwe pincode te kunnen versturen, op het moment dat je die bent vergeten. 

Pincode vergeten

 • In het scherm waar je je pincode invoert, staat ook een knop pincode vergeten. 
 • Als je daarop klikt, kom je in een scherm waar je een nieuwe pincode kunt aanvragen.
 • Er wordt gevraagd hoe je de nieuwe pincode wilt ontvangen. Je kunt ervoor kiezen om de pincode via SMS of via email te ontvangen.
 • Na het inloggen met die pincode kun je in jouw profiel je eigen pincode aanmaken.

Wat vind je in de Ons IBN App?

De app heeft vier hoofdonderwerpen. Je ziet die onderaan in het scherm staan. De hoofdonderwerpen zijn:

Nieuws
Hier vind je actueel nieuws van IBN, bijvoorbeeld over de organisatie. Ook verschijnen hier succesverhalen over instroom, doorstroom en uitstroom en interessante films van medewerkers. Voor het nieuws over medewerkers is het nodig om eerst je pincode in te voeren.

Informatie
In dit deel staan activiteiten waar je aan kunt deelnemen en folders over de manier van werken bij IBN. Ook vind je er alle cao’s en regelingen, informatie over de OR/OC en de nieuwste vacatures. Om in dit deel te komen, voer je eerste je pincode in.

Contact
Hier vind je de contactgegevens van het Servicepunt en alle locaties van IBN. Ook kun je hier lezen hoe je in contact komt met de vertrouwenspersoon of ombudsman.

Mijn IBN
In dit deel vind je jouw salarisstroken, jaaropgaven en verlofoverzichten. Ook kun je hier je uren invoeren of declaraties indienen. Om in dit deel te komen, voer je eerst je pincode in.

 

Vragen?

Hopelijk vind je makkelijk je weg in de Ons IBN app. Lukt iets niet of heb je een vraag? Neem
dan contact op met het Servicepunt: via telefoon 0413 33 44 44 of mail naar servicepunt@ibn.nl. Je kunt het Servicepunt op werkdagen telefonisch bereiken tussen 8.00 en 17.00 uur.