Ons IBN App

Veel collega’s van IBN hebben de Ons IBN App al. Jij nog niet? Dat is jammer. Je kunt er veel informatie vinden, en ook jouw salarisstroken en verlofkaarten. Je vindt de Ons IBN App in de Play Store (voor Android toestellen). Heb je een IPhone of IPad? Dan kun je een link opvragen bij het Servicepunt. Klik je op die link, dan kun je de App meteen installeren.

Bij de eerste installatie van de Ons IBN App heb je een registratiecode nodig. Vraag jouw code op bij het HR Servicepunt, via telefoonnummer 0413 33 44 22 of per e-mail via hrservicepunt@ibn.nl

Voor het installeren van de Ons IBN App op een iPhone of iPad heb je ook een link nodig. Die kun je opvragen bij het Servicepunt via telefoonnummer 0413 33 44 44 of per e-mail via servicepunt@ibn.nl

Instructievideo's Ons IBN App

De Ons IBN App is beschikbaar voor alle soorten smartphones. Heb je de Ons IBN App nog niet? Dan kun je in de instructiefilms hieronder bekijken hoe je de App kunt installeren en jezelf kunt registreren. Ook kun je stap voor stap bekijken wat er allemaal in de App te vinden is.

Bekijk hier hoe je de Ons IBN App op je Android telefoon installeert:

Android.jpg

Bekijk hier hoe je de Ons IBN App op je Iphone installeert:

iphone.jpg

Wat vind ik in de Ons IBN App?
Bekijk hier welke informatie je in de Ons IBN App kunt vinden:

Uitleg.jpg

Ben je benieuwd naar wat een collega van de Ons IBN App vindt? Bekijk dan de vlog van Kim, medewerker bij de kwekerij in Schaijk.

screenshot kim.jpg

Vragen?

Heb je toch problemen met het installeren van de App? Of heb je er niet de juiste apparaten voor? Neem dan contact op met de medewerkers van het Servicepunt via telefoonnummer 0413 – 33 44 44 of stuur een e-mail naar servicepunt@ibn.nl. Samen met jou zoeken zij naar een oplossing.

Nog eens nalezen hoe het installeren en registreren precies gaat? Klik dan hier voor de folder met uitleg.