1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. Werken bij IBN
 4. Buiten werken
 5. Eerste medewerkers groenvoorziening
Leerlijn IBN
 1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. Werken bij IBN
 4. Buiten werken
 5. Eerste medewerkers groenvoorziening

Eerste medewerkers groenvoorziening

Dagelijks buiten werken in het groen? Gelukkig kan het bij IBN! Als eerste medewerker groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor het coördineren van complexere werkzaamheden binnen een team.

Je rapporteert aan de projectleider. Je maakt planningen voor het werk en organiseert de aanwezigheid van vakbekwame medewerkers, benodigd materiaal en materieel. Je geeft, individueel en groepsgewijs, instructies aan het team. Je houdt werkenderwijs toezicht, stuurt bij waar nodig en controleert het resultaat. Je kent de talenten en beperkingen van je medewerkers en begeleidt hen in hun verdere ontwikkeling. Daarnaast kijk je kritisch naar processen en adviseer je de projectleider over mogelijke verbeteringen.

Efficiënt en veilig werken staat daarbij hoog in het vaandel. Knelpunten in het werk los je voortvarend en pragmatisch op. Je onderhoudt contact met opdrachtgevers en burgers en stemt af waar nodig. Je bent het aanspreekpunt voor klachten en meldingen.

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een team binnen de unit Openbare Ruimte van IBN. Deze unit valt samen met de unit Bedrijfsdiensten onder het bedrijfsonderdeel Facilitair van IBN. IBN richt zich op het toeleiden naar werk en het bieden van passend werk. In de 25 jaar dat we dit al doen, maken we ons sterk voor mensen die extra hulp nodig hebben bij het vinden en behouden van een baan. We ontwikkelen mensen via werkleerlijnen of rechtstreeks bij een werkgever naar een kansrijk beroep. Samen met 11 gemeenten uit onze regio voeren we de Participatiewet uit.

Bij IBN werken we veel samen en we staan open voor iedereen. Er wordt hard gewerkt, we zijn betrokken bij ons werk en trots op wat we doen. Er is een groot aanbod van activiteiten om talenten te ontwikkelen, gezondheid te bevorderen en elkaar te ontmoeten.

Wat vragen we?

 • Je beschikt over een afgeronde vakopleiding in de groenvoorziening (mbo-niveau 3 of vergelijkbaar).
 • Je beschikt over een VCA–basisdiploma en bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie en bent in staat om medewerkers met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt te begeleiden en ontwikkelen.
 • Je bent communicatief vaardig, hebt een flexibele houding en bent goed in het plannen en organiseren.
 • Je denkt in mogelijkheden, houdt het resultaat daarbij in de gaten en neemt zelf initiatieven (zelfstandig werken) waarbij je de samenwerking met collega’s opzoekt.

Wat krijg je?

 • 37-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Volop mogelijkheden tot ontwikkeling door opleidingen en trainingen
 • Een afwisselende en veelzijdige functie
 • Salaris tot maximaal € 2.648,16 bruto per maand conform cao Hoveniers aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar Mari Banken, hij is te bereiken op 0413-282907. Wil je direct solliciteren, stuur je motivatie en cv uiterlijk 24 mei 2020 naar solliciteren@ibn.nl.