1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Stage
  5. Vacature meewerkstage afdeling communicatie
Stage sterk
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. IBN als werkgever
  4. Stage
  5. Vacature meewerkstage afdeling communicatie

Vacature meewerkstage afdeling communicatie

Ben jij een zelfstandige student die een MBO-opleiding of HBO-opleiding volgt in de richting van Marketing en Communicatie? En op zoek naar een leuke en afwisselende meewerkstage waarin je veel kunt leren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Tijdens deze stage krijgt de kans om veel te leren en te doen, vooral bij de implementatie van een App van het medewerkerportaal. Ruim 3000 medewerkers kunnen de App gaan gebruiken vanaf medio augustus. Niet alle medewerkers hebben ervaring met Apps en daarom willen we extra hulp inzetten. Het is de bedoeling dat jij die hulp gaat bieden. Dit is ook een uitstekende opdracht om in een duo uit te voeren.

Dit krijg je van ons
• Een uitdagende stage in een dynamische en sociaal ondernemende organisatie.
• Een leuke stagevergoeding.
• Gratis gebruik van een elektrische deelauto.
• Een moderne werkomgeving.
• Een goede en open werksfeer met korte lijnen en veel ruimte voor eigen ideeën.

Jouw team
Als stagiair werk je mee op de communicatie-afdeling, bestaande uit vijf medewerkers en een leidinggevende.

Collega aan het woord
Lisanne liep stage op de afdeling communicatie bij IBN:
“Tijdens mijn stage heb ik met veel mensen te maken gehad en ben ik op de verschillende vestigingen geweest. Het was een super leuke ervaring en IBN is een bedrijf dat mensen echt verder helpt.”

Dit ben jij
Je volgt momenteel een MBO-opleiding of HBO-opleiding in de richting van Marketing en Communicatie en je bent op zoek naar een meewerkstage van ongeveer 4 maanden voor 32-40 uur. Je vindt het leuk om interactie te hebben met mensen met uiteenlopende achtergronden en staat stevig in je schoenen. Je hebt ervaring met Apps. Enthousiast, zelfstandig en behulpzaam zijn woorden die jou omschrijven. Daarnaast woon je in de omgeving van Uden. Ook zul je regelmatig in de vestigingen van IBN in Veghel, Oss, Schaijk en Cuijk zijn. Daarom ben je bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs.

Wie zijn wij?
IBN biedt kansen aan mensen die het zonder onze steun niet redden op de arbeidsmarkt. Als sociale werkgever investeren we in mensen. We zijn ervan overtuigd dat iedereen talenten heeft. Alleen niet iedereen lukt het om die talenten zelf te ontdekken en te gebruiken. Soms is er voor de (her)start in een betaalde baan een steuntje in de rug nodig. Bij IBN helpen we mensen bij de voorbereiding op werken en het vinden van passend werk.

Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze meewerkstage! Wil je meer informatie? Dan kun je voor 10 augustus 2020 contact opnemen met Karin van Boxtel via de mail: kboxtel@ibn.nl. Of bel naar 06 – 119 04 734. Wie weet zien wij elkaar binnenkort!