1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Catering en Vergaderen
zakelijk evenement bij vergaderlocatie ibn meeting uden vergaderen
 1. IBN
 2. Bedrijfsleven
 3. Zaken doen met IBN
 4. Catering en Vergaderen

Meeters nieuwe naam Vergaderlocatie IBN Uden

NMeeters is de naam voor het vernieuwde vergadercentrum van IBN. Een geweldige locatie met meerwaarde om uw vergadering, training, productpresentatie, evenement of congres te organiseren. Een inspirerende plek waar mensen elkaar ontmoeten en samenzijn. 

Het vergadercentrum is t/m 28 april gesloten. Voor reserveringen na 28 april en voor vragen zijn de collega’s van het vergadercentrum (Meeters) wel telefonisch en per mail bereikbaar (telefoon 0413 33 44 66 of mail naar vergaderen@meeters.nl).

Het vergadercentrum wordt vernieuwd!

Naast de nieuwe naam Meeters ondergaat het vergadercentrum ook een restyling. Er komt een nieuwe congreszaal voor ruim 200 personen, een ruime keuken en restaurant, barista-bar en een royale foyer. Alle zalen krijgen een nieuwe look. Meeters, een inspirerende plek waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten voor congressen en bijeenkomsten èn een plek om te leren voor kandidaten binnen de werkleerlijn horeca en catering. De officiële opening volgt later dit jaar.

Lees hier alles over Meeters

Vergaderzalen

Het vergadercentrum van IBN beschikt over 13 grote en kleine vergaderruimten en flexwerkplekken. Vanaf 26 maart 2020 kan er gebruik worden gemaakt van een grote congreszaal voor ruim 200 personen, een ruime keuken, restaurant, Barista-bar en een royale foyer. Elke zaal beschikt over daglicht, klimaatbeheersing, gratis WiFi en up to date audiovisuele hulpmiddelen. Technische assistentie is altijd aanwezig, zodat u snel kunt starten. De mobiele wanden in de vergaderzalen maken de vergaderruimten uitermate flexibel.

Alle vergaderzaalopties

Eet- & drinkmogelijkheden

In het vergadercentrum IBN kunt u op elk moment van de dag genieten van een uitgebreid assortiment aan eten en drinken. Onder leiding van de inhouse chef-kok en door het gebruik van mooie eigen gekweekte ingrediënten uit de groentetuin van IBN, worden de versnaperingen een waar feest. Neem plaats op het ontmoetingsplein op de begane grond, het terras of in onze foyer op de eerste verdieping. Alle medewerkers zijn er graag om u en uw gasten te verwennen.

Eet- & drinkmogelijkheden

Activiteiten

Wilt u een activiteit combineren met uw evenement? Dan kan! Wij bieden bijvoorbeeld kookworkshops op maat, maar ook bijvoorbeeld activiteiten in het naastgelegen stadspark, op de golfbaan, in het theater, op de kartbaan en in natuurgebied de Maashorst.

Vraag een offerte aan

Neem contact op met Annemieke en Peggy via 0413-334466 of mail naar vergaderen@ibn.nl. Direct reserveren? Klik  hier op het online aanvraagformulier van het vergadercentrum van IBN.

Neem direct contact met ons op
maarten-prinssen-gemeente-uden-vergadercentrum-ibn-web.jpg

"Vergadercentrum IBN is voor mij als het perfecte terrasje van Lebbis"

Maarten Prinssen | Wethouder Gemeente Uden

IBN Catherine van Gemert 2vk.jpg

“Het vergadercentrum is als een tweede thuis voor ons”

Catherine van Gemert | HR-adviseur Swiss Sense

 • Gastvrije vergaderlocatie met excellente service

  Perfecte locatie om uw vergadering, training, productpresentatie, evenement of congres te organiseren tot 250 personen. We bieden excellente service en kwaliteit. Geïntegreerde audio en projectietechniek en on site technische assistentie.

 • Locatie met meerwaarde en 100% Social Return

  IBN Is een Social Enterprise, gericht op het creëren van werkgelegenheid voor mensen die extra ondersteuning kunnen gebruiken op de arbeidsmarkt. Wanneer u Vergadercentrum van IBN boekt, geeft u invulling aan Social Return en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in uw organisatie.

 • Centraal gelegen tussen Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen

  Direct aan de A50 | Openbaar vervoer op 5 minuten loopafstand | Gratis parkeren | Laadpalen beschikbaar

 • Gratis parkeren

  Voldoende parkeergelegenheid inclusief laadpalen. 

2019-11-18 11_56_46-(97) IBN Vergadercentrum _ GZZ Marianne Holleman - YouTube.png

“Altijd goed verzorgd en fijne ondersteuning”

Marianne Holleman | Directeur HR&D GGZ Oost Brabant

catering ibn vergaderen in uden

Bedankt voor uw bezoek!

Wij zijn blij met alle bezoekers die wij hebben mogen ontvangen in ons vergadercentrum van IBN. Heeft u ook een bezoekje gebracht?

green key gold ibn uden vergaderen

Keurmerk Green Key Goud

Het vergadercentrum van IBN beschikt over Green Key, hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. We sparen het milieu zonder dat de gasten inleveren op comfort en kwaliteit.

vergaderhamers ibn vergaderen uden vergadercentrum

Keurmerk Vergaderhamers

IBN beschikt over het keurmerk van Vergaderhamers. Het staat voor zekerheid van kwaliteit, betrouwbaarheid van meetinglocaties en congresbureaus en een uitstekende service. Het keurmerk is onafhankelijk, objectief en uniek in Nederland en België. 

 

provincie award ibn uden meeting review vergaderen

Genomineerd Meeting Award 2020!

Ons vergadercentrum behoort tot de beste 10 vergaderlocaties van Nederland in de categorie L (tot 250 personen) en we maken hierdoor kans op de Nationale Meeting Award 2020. In 2019 wonnen we de landelijke publieksprijs en waren we beste vergaderlocatie van Noord-Brabant in de categorie L. 

Neem hieronder alvast een kijkje in ons huidige vergadercentrum!