De IBN bedrijven

IBN (Integrale Bedrijven Noordoost-Brabant)
IBN_Logo_CMYK.jpg

IBN bestaat uit de bedrijven IBN Arbeidsintegratie, IBN Facilitair, IBN Productie en IBN Kwekerijen. Deze bedrijven zijn marktgerichte bedrijven met een bijzondere opdracht: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen bieden door het optimaal benutten van talenten, met renderend werk waar iedereen trots op is. Wij kijken heel goed naar wat iemand nog wel kan, in plaats van wat iemand niet meer kan. Met passend, renderend werk overbruggen wij iemands afstand tot de arbeidsmarkt. Ruim 3.900 gemotiveerde medewerkers hebben een passende baan bij of via de IBN bedrijven.

ibn-arbeidsintegratie.png

IBN Arbeidsintegratie zorgt ervoor dat werkgevers risicoloos sociaal kunnen ondernemen door ondersteuning bij personele vraagstukken en detachering van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in volwaardig werk.

IBN_FACILITAIR_70mm_CMYK.jpg (1)

IBN Facilitair biedt als multi-service dienstverlener facilitaire diensten op het gebied van schoonmaak, catering, beheer, groen, digitaliseren en vergaderen.

ibn-productie.png

IBN Productie richt zich op het overnemen van arbeidsintensieve productieprocessen en (logistieke) samenwerking in elke denkbare branche.

IBN_KWEKERIJEN_70mm_CMYK_70.jpg

IBN Kwekerijen produceert als een van de grotere stekbedrijven van Nederland voornamelijk geworteld stek in meer dan 800 soorten.