1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. Werken bij IBN
 4. Werken in Uden
 1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. Werken bij IBN
 4. Werken in Uden

Werken in Uden

Krijg jij energie van het contact met mensen en het hen naar de zin maken? Ben jij enthousiast, gastvrij en een échte teamplayer en wil jij graag voor de leukste sociale werkgever in de regio werken? Dat kan! Voor het vergadercentrum van IBN in Uden zijn we namelijk op zoek naar een:

FvD-IBN-HR-5892 600x320.jpg

Cateringmedewerker

Wat verwachten we van jou?

 • Je werkt graag samen met anderen, maar kunt ook prima zelfstandig aan de slag
 • Je bent communicatief sterk en gastgericht
 • Je bent flexibel in je werkzaamheden maar ook in je werktijden, meestal werk je op werkdagen tijdens onze openingstijden (08.00 – 19.00 uur) maar dit kan ook wel eens ’s avonds of in het weekend zijn
 • Ervaring in de catering/ horeca is vereist
 • Een leermeester diploma is een pre

En wat kun jij van ons verwachten?

 • Een super leuke en afwisselende baan
 • Volop ontwikkelmogelijkheden
 • Een team van bevlogen en betrokken collega’s

Over je werkzaamheden
Je bent een goede gastvrouw/ -heer die alle gasten graag verwent maar je draagt ook je kennis en kunde over aan collega’s en kunt ze duidelijke instructies geven. Buiten dit zijn de meest voorkomende werkzaamheden het ontvangen van de vergadergasten, verzorgen van pauzemomenten en lunch, verschonen van de zalen en de zalen klaarzetten voor de volgende dag. Verder hebben wij ook geregeld borrels en diners waarbij drankjes en hapjes geserveerd worden.


Over IBN
Bij IBN vinden we het heel belangrijk dat iedereen een kans krijgt op de arbeidsmarkt. Want werken geeft het gevoel ergens aan bij te dragen en ergens bij te horen. Om die reden maken we ons al bijna 25 jaar sterk voor mensen die om wat voor reden dan ook, wel wat extra hulp kunnen gebruiken bij het vinden en behouden van een leuke baan. Dit doen we op verschillende manieren, bijvoorbeeld via de werkleerlijn horeca en catering of rechtstreeks bij een werkgever. Alles om ervoor te zorgen dat mensen vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan een loopbaan én een mooie toekomst.

Nieuwsgierig naar meer?
Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Brenda van Zuidam, Objectleider, via 06-18308589.

Solliciteer direct!
Past deze functie helemaal bij jou en voldoe je aan de functie-eisen? Dan horen we graag van je!

 • Vul het onderstaande sollicitatieformulier voor 22 oktober in en vergeet vooral niet om je cv mee te sturen. Dan hoor je binnen 3 werkdagen van ons.

Solliciteer hier en upload je cv

* = verplicht veld