Schoonmaakvacatures bij IBN

We zoeken schoonmaakmedewerkers in omgeving Helmond en Eindhoven.

Er zijn verschillende functies beschikbaar op meerdere plekken. Bekijk hieronder een aantal beschikbare vacatures.

Ontwerp zonder titel (47).jpg

Eerste medewerker schoonmaak

 

Je stuurt een team aan. In dit team heb je een voorbeeldfunctie. Je gaat voor in het werk, je houdt toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden en je controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast ben je bekend met de werkprogramma’s en maak je hierop een juiste planning van de werkzaamheden en organiseer je dat de werkzaamheden ook daadwerkelijk uitgevoerd worden.

Helmond | 32 uur per week

Ontwerp zonder titel (48).jpg

Ambulant medewerker schoonmaak (zelfstandig)

 

Je gaat dagelijks op pad met een collega, om schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren op basisscholen en kinderdagverblijven. Je maakt hierbij gebruik van een bedrijfsauto. Je start dagelijks vanuit de IBN-vestiging Helmond en rijdt dan volgens een bepaalde route naar de projecten. De planning word je aangereikt door de objectleider. Niet iedere dag is hetzelfde, maar dat daar hou jij juist van.

Helmond | 32 uur per week

De medewerkers van IBN

Medewerker schoonmaak

 

Je gaat schoonmaken op een locatie van Apanta in Veldhoven. Je voert verschillende schoonmaakwerkzaamheden uit zoals het stofzuigen van kantoren, moppen van de gangen en het schoonmaken van het sanitair, afnemen interieur en het beheren van de afvalstromen. Je werkt zelfstandig. Bij de voorwerker kun je terecht met al je vragen. Je werktijden zijn van 07.00 uur tot 10.00 uur.

 

Veldhoven | 8-16 uur

Ontwerp zonder titel (49).jpg

Medewerker vloerenonderhoud

 

Hoe gevarieerd wil je het hebben? Jouw dag begint op ons kantoor in Helmond. Hier verzamel je alle spullen en laad je de juiste machines in de bedrijfswagen, en rijd je naar de eerste klus. Daarna werk je volgens de dagplanning aan verschillende projecten in de regio. Daar kom je ook jouw collega’s tegen die de meer reguliere schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. 

 

Helmond | 24-32 uur