1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. Werken bij IBN
 4. Medewerker Schoonmaak 376
IBN medewerkers Veghel 14 + logo 600x320.jpg
 1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. Werken bij IBN
 4. Medewerker Schoonmaak 376

Medewerker Schoonmaak

Je maakt de klaslokalen schoon, de toiletten, de kantine, kantoren en de gymzaal in Grave.

Wij zijn op zoek naar een Medewerker schoonmaak voor 20-24 uur. 

 

Bekijk hieronder de vacature en solliciteer direct!

Wil jij zorgen voor de lach op het gezicht van iedereen die gebruikt maakt van de school gebouw in Grave? Ben je enthousiast en wil je graag werken voor de leukste sociale werkgever in de regio? 

Gelukkig kan het bij IBN

Wanneer er geen leerlingen of personeel in de ruimten aanwezig is, zorg je op deze school ervoor dat de ruimte weer op orde is. Je werktijden zijn van 14.00 tot 18.00 uur en de school staat in Grave.

Je belangrijkste taken
Zelfstandig schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren zoals

 • Stofzuigen

 • Stofwissen

 • Blinkend sanitair

 • Gevulde koffieautomaten

 • Handdoekrollen in de toiletten vervangen
 • Schone klaslokalen en gymzaal

Met je team zorg je voor het schoonmaken van een afdeling. Iedereen helpt elkaar hierbij. Soms moet je hard werken om een klus op tijd af te krijgen, maar vaak springen collega’s die al klaar zijn, bij.

Je kunt met vragen altijd terecht bij de conciërges en leerkrachten van de school. Iedereen kent elkaar binnen de school, wat het contact gemakkelijk maakt. Als je er echt niet uit komt, kun je ook altijd bij de werkleiding terecht.

Dit ben jij:
Je bent een harde werker, flexibel en vindt het niet erg om in een drukke omgeving te werken. Je bent klantvriendelijk en je kunt goed samenwerken. Je bent fysiek in staat om schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Verder is het een pré als je ervaring hebt met werken als medewerker schoonmaak.

Solliciteren?
Heb je interesse in deze vacature. Klik dan hieronder op de button en solliciteer direct. Bij vragen kun je altijd terecht bij Patricia Luijben telefoonnummer 0413 - 28 22 97.

Solliciteer direct op de functie van medewerker schoonmaak