1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
IBN Kookworkshop 3 600x320.jpg
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN

Lekker in je vel bij IBN

Werk is meer dan geld verdienen

Of je nu een vast dienstverband bij IBN hebt of voor een bepaalde periode een werkleerlijn volgt, we bieden je veel meer dan alleen werk. Als medewerker kun je deelnemen aan allerlei activiteiten waardoor je je lekker in je vel voelt. Want dat vinden we heel belangrijk bij IBN.

Voor iedereen

Bij IBN werken we veel samen en we staan open voor iedereen. Er wordt hard gewerkt, we zijn betrokken bij ons werk en trots op wat we doen. Er is een groot aanbod van activiteiten om talenten te ontwikkelen, gezondheid te bevorderen en elkaar te ontmoeten. Ook voor degenen die tijdelijk bij IBN werken in een ontwikkeltraject is het leuk om mee te doen aan deze activiteiten en nieuwe mensen te leren kennen!

Alle activiteiten die we hiervoor organiseren vallen onder het programma 'Lekker in je vel'.

Activiteiten Lekker in je vel

We organiseren verschillende sportieve activiteiten om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel zit. Er zijn ook diverse bijeenkomsten om de gezondheid van medewerkers te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan kookworkshops en winkelrondleidingen. Daarnaast heeft IBN veel opleidings- en ontwikkelmogelijkheden om jouw talenten verder te ontwikkelen. Daarbij bieden we onder andere taal- en rekenlessen op maat aan.

Bekijk alle mogelijkheden van Lekker in je vel

Stage lopen bij IBN

Talent ontwikkeling vinden we bij IBN belangrijk. Voor iedereen. Er zijn dan ook verschillende stage plekken beschikbaar. Het is ook mogelijk een stageplek aan te vragen.

Stageplekken