1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. HR Adviseur
Medewerkers IBN
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Werken bij IBN
  4. HR Adviseur

HR Adviseur (32 uur)

Werken voor een bedrijf met een missie. Een grote werkgever waar professionaliteit en aandacht voor mensen centraal staan. Werkplezier, veel ontwikkelingsmogelijkheden en werken in de regio waar je woont. Iets voor jou?

IBN is een grote regionale sociale werkgever met een bijzondere opdracht. We richten ons op het toeleiden naar werk en het bieden van passend werk. Al bijna 25 jaar maken we ons sterk voor mensen die extra hulp nodig hebben bij het vinden en behouden van een baan. We ontwikkelen mensen via werkleerlijnen of rechtstreeks bij een werkgever naar een kansrijk beroep. Samen met 11 gemeenten uit onze regio voeren we de Participatiewet uit.

Op dit moment hebben we een vacature voor HR Adviseur. Bekijk hieronder de vacature en solliciteer direct!

Het bedrijfsonderdeel Facilitair van IBN is specialist in het ontwikkelen van mensen en het bieden van passend werk in facilitaire dienstverlening. Het bedrijfsonderdeel bestaat uit de units Bedrijfsdiensten en Openbare Ruimte en heeft circa 1500 medewerkers. De leidinggevenden van Facilitair hebben als kerntaak het geven van leiding aan de objecten/projecten en het begeleiden en ontwikkelen van medewerkers. Ze worden bij deze kerntaak ondersteund en gefaciliteerd door het HR-team. Het team bestaat uit 4 adviseurs, een senior adviseur en een manager. We zijn voor dit team op zoek naar een hands-on HR adviseur.

Functie
Als HR adviseur ondersteun je de leidinggevenden van Facilitair bij alle voorkomende personele vraagstukken, zowel voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt als voor regulier personeel.
Je adviseert, coacht en ondersteunt de leidinggevenden proactief bij hun leidinggevende en begeleidende taak. Belangrijke thema’s daarbij zijn arbeidsrechtelijke vraagstukken, verzuim, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeltrajecten.

Profiel
Om de functie van HR adviseur goed te kunnen vervullen dien je te beschikken over een afgeronde opleiding Human Resources Management op HBO niveau en heb je circa 3 jaar ervaring opgedaan als allround HR adviseur. Je hebt een hands-on mentaliteit en haalt plezier en energie uit deze operationele adviesrol.

Je beschikt over de juiste vaardigheden om de leidinggevenden van Facilitair - gevraagd en ongevraagd –
te adviseren. Je bent in staat om in de veelheid van taken de juiste prioriteiten te stellen en het overzicht te bewaren. Je bent verder initiatiefrijk, integer en organisatiesensitief. Affiniteit met facilitaire dienstverlening is een pre.

Wij bieden
Een afwisselende functie binnen een fijn team met betrokken professionals. Binnen de functie is er volop ruimte voor eigen initiatief. Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 3.376,- bruto per maand (op basis van een 36 uur) en is afhankelijk van relevante ervaring. Verder bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een 6,75% eindejaarsuitkering en een leaseauto.

Solliciteren?
Heb je interesse in deze vacature, mail dan vóór 27 mei aanstaande je motivatiebrief en cv naar solliciteren@ibn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal Stormezand (HR-manager) via 0413 – 33 44 55.

Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op andere kandidaten.