1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. Werken bij IBN
 4. Gastheer/gastvrouw
Beheerder 01 600x320.jpg
 1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. Werken bij IBN
 4. Gastheer/gastvrouw

Gastheer / gastvrouw

In Uden, Volkel en Odiliapeel hebben we levendige buurt- en sportcentra. Allerlei mensen komen hier samen. Om een kaartje te leggen, samen te eten, muziek te maken of te sporten. Als gastheer of gastvrouw maak je hun bezoek extra fijn. 

Bekijk hieronder de vacature en solliciteer direct!

Jij bent het gezicht van een aantal buurtcentra en sportkantines in Uden, Volkel en/of Odiliapeel. Soms is dat hard werken, bijvoorbeeld bij een sporttoernooi met veel bezoekers. Op andere momenten heb je juist volop tijd om een praatje te maken met bezoekers.

Gelukkig kan het via IBN

De meeste diensten zijn in de weekenden en de avonduren, tot maximaal 00.00 uur. Je rooster ontvang je altijd een maand van tevoren. 

Je belangrijkste taken

 • Het verzorgen van de eerste plaats barwerkzaamheden;
 • Het opmaken van de kassa;
 • Het schoonhouden van de ruimtes;
 • Het openen en weer afsluiten van de panden waar je werkt.

Dit doe je samen met je team. Je werkt op je eigen afdeling maar springt ook in op andere plekken als dit nodig is.

Dit ben jij:
Vriendelijk, gastvrij en altijd in voor een praatje: dat ben jij. Daarnaast vind je het fijn om hard te werken. Horeca-ervaring is niet nodig. Veel belangrijker vinden we het dat jij zelfstandig kunt werken, verantwoordelijkheid neemt en flexibel bent in werktijden én -plekken. 


Solliciteren?
Heb je interesse in deze vacature, mail je motivatiebrief en cv naar solliciteren@ibn.nlof bekijk de volledige vacature via de button en solliciteer direct. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Dera, telefoonnummer 0413-28 29 48.

Bekijk de volledige vacature en solliciteer direct