1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Ondersteuning naar werk
  4. Werkleerlijnen
  5. Werkleerlijn Horeca & Catering
catering uden ibn vergaderen meeting
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Ondersteuning naar werk
  4. Werkleerlijnen
  5. Werkleerlijn Horeca & Catering

Werkleerlijn medewerker Horeca & Catering

 

Vind jij het leuk om in een bedrijfskeuken gerechten te bereiden en deze aan gasten te serveren? Bekijk dan hieronder de omschrijving.

Wat leer je in de praktijk

Je start met het opdoen van basiskennis en het opbouwen van werknemersvaardigheden. De eerste stap begint met het snijden van producten en het bereiden van eenvoudige gerechten. Je verzorgt het vaatwerk en houdt de keuken schoon. Je gaat gerechten serveren aan collega’s.In dit vak heb je vaak contact met gasten. Dat vind jij leuk. Het is voor jou geen probleem dat je in jouw werk altijd zichtbaar bent. De afwisseling en de flexibele werktijden spreken jou aan.

In de tweede stap leer je uitgebreidere en warme gerechten te maken en zul je dat vaker alleen gaan doen. Je gaat externe gasten bedienen. Misschien ga je al een keer meewerken in een andere vestiging of bij een klant van IBN. De werkleerlijn is altijd gericht op uitstroom, je blijft niet bij IBN werken.

Lees hier meer over de werkzaamheden

Bij alle werkleerlijnen wordt naar jou als persoon gekeken om te bepalen of alle stappen mogelijk zijn.

Interesse? Vul je gegevens in en we nemen contact met je op

* = verplicht veld