1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. IBN als werkgever
 4. Vacatures (Intern)
 5. Teamleider Trajecten

Teamleider Trajecten

Bij IBN zijn we betrokken bij ons werk en trots op wat we doen. Wij spelen een rol van betekenis voor mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt. Als teamleider trajecten heb jij hierin een groot aandeel. Jij stuurt de trajectregisseurs aan die iedere dag bezig zijn met het zorgen voor toekomstperspectief. Mensen met een diverse achtergrond voor wie het vinden van een baan een grote uitdaging is kunnen op deze manier ook een steentje bijdragen aan onze maatschappij.


Dit ga je doen

Als teamleider trajecten werk je bij IBN binnen het bedrijfsonderdeel Participatie op de afdeling Trajecten. Op deze afdeling geef jij op een inspirerende wijze leiding aan ongeveer 25 collega’s die voor een diverse doelgroep druk doende zijn deelnemers te begeleiden in hun zoektocht naar werk. Je overlegt regelmatig met je leidinggevende Dennis, van wie je veel vrijheid krijgt om je rol zelf vorm te geven. Bezit jij leiderschapskwaliteiten en heb jij ervaring met het aansturen van een team van professionals dan gaan wij graag met jou het gesprek aan.


Dit ben jij

Jij houdt van aanpakken. En denkt in kansen. Daarbij gebruik je je gezond verstand, en maak je verantwoorde keuzen. Je bent bovengemiddeld communicatief vaardig en weet makkelijk de juiste snaar te raken. Met jouw enthousiasme weet jij je team mee te nemen in ontwikkelingen zodat jullie écht samen bouwen aan creëren van mogelijkheden voor eenieder voor wie dit niet vanzelfsprekend is.


Verder heb je

 • Minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding.
 • Ervaring met arbeidsmarktbegeleiding.
 • Aantoonbaar leidinggevende ervaring/kwaliteiten.


Dit krijg je van ons

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.558,- en €5.247,- op basis van een fulltime contract van 36 uur. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring en contracturen. 
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • 8% vakantiegeld en 7,55% eindejaarsuitkering.
 • Een goede pensioenregeling, waarbij IBN 2/3 van de premie betaald.
 • Jaarlijks minimaal 23 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een zelf in te vullen vrije diversiteit(feest)dag.
 • Mogelijkheid tot sabbatical verlof: een gedeeltelijk betaalde zelf in te vullen verlofperiode voor een aangesloten periode van twee maanden ééns in de vijf jaar.
 • Een leaseauto die je ook privé mag gebruiken.
 • Een persoonlijk duurzaamheidsbudget van netto € 250, dat je kunt gebruiken om je duurzame inzetbaarheid te vergroten.
 • Een collectiviteitskorting op (aanvullende) zorgverzekeringen. 
 • 80-90-100 regeling: maximaal vijf jaar voor AOW-gerechtigde leeftijd. 80% werken, 90% brutosalaris, mogelijkheid tot 100% pensioen opbouw. 
 • Alle benodigdheden voor het uitoefenen van je functie, zoals een telefoon en laptop.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken (inclusief thuiswerkvergoeding en inrichting thuiswerkplek waar nodig). 
 • Een compleet en passend pakket met opleidings- en ontwikkelmogelijkheden via het IBN Leerhuis. 
 • Volop aandacht voor jouw gezondheid, onder meer via korting op een fitnessabonnement, keuze uit een uitgebreid activiteitenprogramma en gratis fruit op je werkplek.


Collega aan het woord 

Dennis is manager participatie en re-integratie

“Als teamleider trajecten sta je naast de trajectregisseur en jobcoach om ze te laten excelleren en de kandidaten hun doelen te laten bereiken. Het is supergaaf om kandidaten stap voor stap te zien groeien, daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!”


IBN: met werk meer mens 

Voor veel mensen is werk niet vanzelfsprekend. Voor al deze mensen zijn wij er, al meer dan 25 jaar. We vinden het belangrijk dat mensen weer mee kunnen doen. En dat ze vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan hun loopbaan. Zo leiden we mensen op tot vakkrachten, zodat ze aan de slag kunnen bij een werkgever uit ons grote netwerk. Of we zetten ze in binnen onze eigen teams voor onder meer schoonmaak, groenonderhoud en assemblage. Zo maken we mensen gelukkig en de samenleving mooier. Want werken betekent meedoen en meetellen. De betrokkenheid binnen onze organisatie is groot: iedereen zet zich in om de wereld een stukje mooier te maken en heeft daarin een belangrijk aandeel. 


Hoe we bij IBN een rol van betekenis spelen voor mensen? Lees en bekijk de interviews met trotse medewerkers.


Word jij onze nieuwe collega?

Reageren kan heel makkelijk via de sollicitatiebutton op deze pagina. We streven ernaar om je binnen 3 werkdagen een persoonlijk antwoord te geven. Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een gesprek.


Vragen? 

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Dennis van Gemert, manager participatie en re-integratie via 0413 - 28 23 99 of dgemert@ibn.nl.


Welkom bij IBN

Welkom bij IBN