1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. IBN als werkgever
 4. Vacatures (Intern)
 5. Supervisor productie

Supervisor productie

Door medewerkers op te leiden, zorgt IBN dat iedereen mee kan doen op de arbeidsmarkt. Als manager van onze productielocatie in Veghel draag jij hieraan bij. Van het assembleren van designlampen tot het produceren van automatten. Wat we ook doen bij Productie, we leveren altijd hoge kwaliteit. Als Supervisor Productie zie jij erop toe dat de werkprocessen soepel verlopen, klanten tevreden zijn, mensen hun werk met plezier uitvoeren, zich ontwikkelen en zich bij IBN op hun plek voelen.

Dit ga je doen als Supervisor productie

Jij stuurt actief op KPI’s, bewaakt de budgetten en stuurt de teamleiders en engineering rechtstreeks aan. Ook ben je verantwoordelijk voor de groepsdetachering in de regio. Werkvoorbereiding, Expeditie en Technische dienst stuur je indirect aan. 


Wat belangrijk is? Tevreden klanten én de ontwikkeling en doorstroom van onze medewerkers. Medewerkers moeten zich gehoord voelen, prettig kunnen werken en doorstromen als ze hier klaar voor zijn. Je stimuleert en faciliteert de persoonlijke ontwikkeling van collega’s én bent verantwoordelijk voor het operationele personeelsmanagement en de veiligheid op de werkvloer.


Ook ben je de motor voor vernieuwing. Want stilstand is achteruitgang! Je overlegt regelmatig met onze procesengineers om nieuwe processen in te richten en bestaande processen te optimaliseren. Een ontwikkeling die nog op de planning staat: de implementatie van de VLEX-planningstool. Hiermee brengen we nog meer stabiliteit in de supply chain keten. In deze ontwikkeling neem je de mensen op de werkvloer actief mee. Zo houd je de leverbetrouwbaarheid én kwaliteit altijd op peil.


Dit krijg je van ons als Supervisor productie

 • Een bruto maandsalaris tussen € 4.211,- en € 5.997,- op basis van een 36-urige werkweek. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. 
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • 8% vakantiegeld en 7,55% eindejaarsuitkering.
 • Minimaal jaarlijks 23 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. 
 • Een zelf in te vullen vrije diversiteits(feest)dag.
 • Mogelijkheid tot sabbatical verlof: een gedeeltelijk betaalde zelf in te vullen verlofperiode voor een aangesloten periode van twee maanden ééns in de vijf jaar
 • Een persoonlijk duurzaamheidsbudget van € 250, dat je kunt gebruiken om je duurzame inzetbaarheid te vergroten. 
 • Een collectiviteitskorting op (aanvullende) zorgverzekeringen. 
 • Een goede pensioenregeling. 
 • 80-90-100 regeling: maximaal vijf jaar voor AOW-gerechtigde leeftijd. 80% werken, 90% brutosalaris, mogelijkheid tot 100% pensioen opbouw.
 • Alle benodigdheden voor het uitoefenen van je functie, zoals een telefoon en laptop. 
 • Een leaseauto die je ook privé mag gebruiken. 
 • Een compleet en passend pakket met opleidings- en ontwikkelmogelijkheden via het IBN Leerhuis.
 • Volop aandacht voor jouw gezondheid, onder meer via korting op een fitnessabonnement, keuze uit een uitgebreid activiteitenprogramma en gratis fruit op je werkplek.


Jouw team

Bij Productie Veghel werken ruim 250 medewerkers met uiteenlopende leeftijden en achtergronden die technisch hoogwaardige producten assembleren. Voorbeelden zijn lampen voor designmerken als Moooi en Graypants en automatten voor Berco. 

Bij alles wat we doen, staan leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en een eerlijke prijs voorop. Maar tijd voor een praatje of geintje is er natuurlijk ook altijd! Daarnaast zijn de lijnen kort; zo stem je bijna dagelijks zaken af met teamleiders, werkvoorbereiders en planners van het bedrijfsbureau, procesengineers en het klantmanagementteam. En je hebt regelmatig contact met de vijf supervisors van onze andere productielocaties en kwekerijen. Jullie zoeken elkaar regelmatig op om van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. 


Collega supervisor aan het woord

“Geen dag is hetzelfde. De combinatie van mens en werk is een dagelijkse uitdaging. Wat mij de meeste voldoening geeft? Dat ik elke dag kan bijdragen aan tevreden klanten en trotse medewerkers.”


Dit ben jij

Jij vindt het belangrijk dat de productielocatie Veghel het visitekaartje van IBN is én blijft. Daarom kun jij het overzicht houden over gemaakte afspraken en ben je scherp op resultaat. Je durft collega’s op deadlines en gewenste kwaliteit te wijzen, neemt initiatief om zaken te verbeteren en staat altijd open voor nieuwe ideeën. Je communiceert duidelijk en weet het beste uit je collega’s te halen. Ook jouw ondernemende instelling en daadkracht komen goed van pas. Zie je kansen om de productie te optimaliseren? Dan pak jij ze aan!


Verder heb je:

 • Hbo-niveau, op basis van een technische, logistieke of bedrijfskundige opleiding en werkervaring.
 • Minstens enkele jaren ervaring met leidinggeven in een complexe productieomgeving.
 • Bij voorkeur ervaring met lean manufacturing, APQP-processen en ERP-systemen.


IBN: met werk meer mens

Voor veel mensen is werk niet vanzelfsprekend. Voor al deze mensen zijn wij er, al meer dan 25 jaar. We vinden het belangrijk dat mensen weer mee kunnen doen. En dat ze vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan hun loopbaan. We leiden mensen op tot vakkrachten, zodat ze aan de slag kunnen bij een werkgever uit ons grote netwerk. Of we zetten ze in binnen onze eigen teams voor onder meer schoonmaak, groenonderhoud en assemblage. Zo maken we mensen gelukkig en de samenleving mooier. Want werken betekent meedoen en meetellen. De betrokkenheid binnen onze organisatie is groot: iedereen zet zich in om de wereld een stukje mooier te maken en heeft daarin een belangrijk aandeel.


Hoe we bij IBN een rol van betekenis spelen voor mensen? Lees en bekijk de interviews met trotse medewerkers.


Word jij onze nieuwe Supervisor?

Reageren kan heel makkelijk via de sollicitatiebutton op deze pagina. We streven ernaar om je binnen 5 werkdagen een persoonlijk antwoord te geven. Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een gesprek. 


Vragen?

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Ad van Trier, businessunitmanager Productie via 0413 - 282 067 of atrier@ibn.nl. 


Goed om te weten

Je werktijden zijn van 7.45 uur tot 17.00 uur.


Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Als we gebruik willen maken van bureaus, nemen we zelf contact op.  

Welkom bij IBN

Welkom bij IBN