1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. IBN als werkgever
 4. Vacatures (Intern)
 5. Medewerker/coördinator schoonmaak

Medewerker/coördinator schoonmaak

Een superdivers team van schoonmakers aansturen en waar nodig begeleiden bij hun werk. Alleen dat al maakt je functie als medewerker/coördinator schoonmaak bij IBN in Uden leuk en uitdagend. Daarnaast werk je zelf mee op de verschillende locaties. En je doet de planning, de urenadministratie en de kwaliteitscontrole. Een baan met vrijheid en verantwoordelijkheid om je team goed te laten draaien.

Dit ga je doen

Je maakt samen met je team scholen en kantoorpanden in de gemeente Maashorst schoon – voornamelijk in de (vroege) ochtend. Dat doe je volgens afgesproken programma’s. Informatie daarover is in de gebouwen aanwezig.


Als medewerker/coördinator schoonmaak plan jij een week vooruit wie waar en wanneer aan de slag gaat. Ook administreer je de gewerkte uren. En regelmatig ga je locaties af om te controleren of het werk goed gebeurt. Verwelkom je een nieuw teamlid? Dan werk jij diegene in en zorg je dat hij of zij de cursus basis bedrijfsschoonmaak kan volgen. Tussendoor kom je ook zelf met poetsdoek en schrobmachine in actie. 


Wat je functie écht bijzonder maakt, is de samenstelling van je team. Het is een mengelmoes van ervaren schoonmakers, jongeren die worstelen met hun mentale gezondheid en mensen uit een andere cultuur die nog niet of nauwelijks Nederlands praten. Jij biedt een luisterend oor en voelt goed aan hoe je het beste met iemand kunt omgaan. De bonus van je werk? Dat een collega met jouw hulp groeit als mens. En misschien zelfs uitstroomt naar een commercieel schoonmaakbedrijf.


Dit krijg je van ons als medewerker/coördinator schoonmaak

We beginnen altijd met een gesprek waarin we kijken naar jouw mogelijkheden voor deze functie. 


 • Een salaris tussen € 14,74 en € 16,29 bruto per uur volgens de cao Schoonmaak. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. 
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goede pensioenregeling.
 • 8% vakantiegeld.
 • 4,75% eindejaarsuitkering.
 • Jaarlijks minimaal 5 weken verlof als je fulltime werkt.
 • Jaarlijks een extra vrije dag op je verjaardag of 1 mei.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Een collectiviteitskorting op (aanvullende) zorgverzekeringen.
 • Leuke extra’s, zoals korting op een fitnessabonnement, keuze uit een uitgebreid. activiteitenprogramma en deelname aan het IBN Fietsplan.


En mocht het met deze vacature niet lukken dan zijn er wellicht andere mogelijkheden voor jou om bij of via IBN aan de slag te gaan.


Jouw team

Je werkt samen met en stuurt een team aan van acht tot tien mensen. Af en toe stroomt er iemand uit. Dan komt er natuurlijk ook weer iemand bij. Iedereen kan in jouw team terechtkomen; van iemand die snel zijn draai vindt en geen begeleiding nodig heeft tot een jongere met mentale uitdagingen of een vluchteling uit bijvoorbeeld Oekraïne, Afrika of het Midden-Oosten. 

Verder vorm je met de andere coördinerend medewerkers een team. Eens in de twee à drie weken komen jullie bij elkaar. Dan bespreken jullie samen met de objectleiders en de rayonleider wat er staat te gebeuren en waar je tegenaan loopt.


Collega aan het woord

André werkt als objectleider bij IBN.

“De afdeling schoonmaak voor scholen, kantoorgebouwen en sporthallen in Uden bestaat uit een vast basisteam. Gedreven professionals die graag hun verantwoordelijkheid pakken om goed werk te leveren. En extra aandacht aan die collega’s geven die dat nodig hebben om te kunnen groeien. Gelukkig kan het bij IBN.”


Dit ben jij

Samenwerken met verschillende doelgroepen, daar krijg jij energie van. Je kunt je goed inleven in een ander en voelt aan wanneer iemand een luisterend oor of begeleiding nodig heeft. Ook heb je snel door hoe je het beste met iemand om kunt gaan. En kun je inschatten wanneer je een voorval zelf oplost of het aan je leidinggevende overlaat. Daarnaast schakel je makkelijk tussen verschillende werkzaamheden.


Verder:

 • Heb je enige ervaring met het aansturen van een team.
 • Kun je werken met computerprogramma’s als Word en Excel.
 • Heb je rijbewijs B en bij voorkeur een eigen auto.
 • Kun je een Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen.


IBN: iedereen doet mee

Voor veel mensen is werk niet vanzelfsprekend. Voor al deze mensen zijn wij er, al meer dan 25 jaar. We vinden het belangrijk dat mensen weer mee kunnen doen. En dat ze vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan hun loopbaan. Zo leiden we mensen op tot vakkrachten, zodat ze aan de slag kunnen bij een werkgever uit ons grote netwerk. Of we zetten ze in binnen onze eigen teams voor onder meer schoonmaak, groenonderhoud en assemblage. Zo maken we mensen gelukkig en de samenleving mooier. Want werken betekent meedoen en meetellen. De betrokkenheid binnen onze organisatie is groot: iedereen zet zich in om de wereld een stukje mooier te maken en heeft daarin een belangrijk aandeel.


Hoe we bij IBN een rol van betekenis spelen voor mensen? Lees en bekijk de interviews met trotse medewerkers.


Word jij onze nieuwe medewerker/coördinator schoonmaak?

Reageren kan heel makkelijk via de sollicitatiebutton op deze pagina.


Vragen?

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met André Halmans, objectleider, via 0413 - 28 23 52 of ahalmans@ibn.nl. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


Welkom bij IBN

Welkom bij IBN