1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. IBN als werkgever
 4. Vacatures (Intern)
 5. Medewerker schoonmaak school

Medewerker schoonmaak school

Als medewerker schoonmaak zorg jij voor veel vrolijke gezichten. Want van een schone werkplek of woonruimte wordt iedereen blij. Wil jij met werken in de schoonmaak voor vrolijke gezichten zorgen op de middelbare school in Uden? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Je maakt samen met je collega's de klaslokalen schoon, de toiletten, kantoren en een gymzaal. Wanneer er geen leerlingen of personeel in de ruimten aanwezig zijn, zorg je ervoor dat de ruimte weer op orde is. Je werkt 20 uur per week, van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn in overleg in te plannen, en liggen tussen 6:30 uur en 16:15 uur. Tijdens de schoolvakanties ben je vrij. 


Dit krijg je van ons

 • Een salaris tussen € 13,42 en € 14,78 bruto per uur volgens de cao Schoonmaak. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. 
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • 8% vakantiegeld.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering.
 • Vakantieopbouw bedraagt 10% van ieder betaald uur.
 • Alle benodigdheden voor het uitoefenen van je functie.
 • Een compleet en passend pakket met opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via het IBN Leerhuis.
 • Is er volop aandacht voor jouw gezondheid, met onder andere kookworkshops en sportieve activiteiten.


Collega aan het woord

Margareth werkt als medewerker schoonmaak bij IBN.

“Al meer dan 25 jaar werk ik in de schoonmaak. Ik heb dus al heel wat panden van binnen en buiten gezien! Overal zien mensen me graag komen, omdat ik ervoor zorg dat de ruimtes waarin ze leven of werken weer netjes zijn. Ook is bij IBN alles goed geregeld. Zo kun je opleidingen volgen als je dat wilt. En als je nieuwe materialen nodig hebt, hoef je maar te bellen. De waardering van mensen en de betrokkenheid van IBN, maken dat ik met plezier naar mijn werk ga.”


Dit ben jij

Je ziet het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat de school weer spik en span is. Je bent een harde werker en je bent flexibel ingesteld. Je bent klantvriendelijk, nauwkeurig en zelfstandig.


Verder:

 • Ben je een echte aanpakker.
 • Fysiek in staat om schoonmaakwerkzaamheden te doen.


IBN: met werk meer mens

Voor veel mensen is werk niet vanzelfsprekend. Voor al deze mensen zijn wij er, al meer dan 25 jaar. We vinden het belangrijk dat mensen weer mee kunnen doen. En dat ze vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan hun loopbaan. Zo leiden we mensen op tot vakkrachten, zodat ze aan de slag kunnen bij een werkgever uit ons grote netwerk. Of we zetten ze in binnen onze eigen teams voor onder meer schoonmaak, groenonderhoud en assemblage. Zo maken we mensen gelukkig en de samenleving mooier. Want werken betekent meedoen en meetellen. De betrokkenheid binnen onze organisatie is groot: iedereen zet zich in om de wereld een stukje mooier te maken en heeft daarin een belangrijk aandeel.


Werk als schoonmaker aan jouw toekomst bij IBN

Bij IBN bouw je aan je loopbaan. Vanuit je eigen talenten. We leiden je op tot vakkracht, zodat je aan de slag kunt bij een werkgever uit ons netwerk. Of bij onze eigen teams voor bijvoorbeeld schoonmaak, groenonderhoud en assemblage. Kortom: we geven jou een leuke baan én mooie kansen voor je toekomst. 


Bekijk de verhalen van de mensen die jou voorgingen


Lijkt dit je een leuke baan?

Reageren kan heel makkelijk via de sollicitatiebutton op deze pagina. Of neem contact op met André Halmans, objectleider, via 0413 - 28 23 52 of ahalmans@ibn.nl. Collega aan het woord

Collega aan het woord