1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. IBN als werkgever
 4. Vacatures (Intern)
 5. Coördinator LeefGoed

Coördinator LeefGoed

Een betekenisvolle baan op de mooiste en meest inspirerende werkplek van de hele regio. Die heb jij absoluut. Want in het gloednieuwe Kloosterkwartier in Veghel creëer en beheer jij als coördinator een warm Ontmoetingscentrum voor iedereen. Je richt deze nieuwe rol zelf in, bouwt veel waardevolle contacten op én gaat gegarandeerd elke dag met een voldaan gevoel naar huis.

Dit ga je doen

Jij maakt de ambitie van Stichting LeefGoed waar. Vanuit het Kloosterkwartier geef je samen met bewoners en professionals invulling aan samenwerking als het gaat om wonen en welzijn, ontmoeten en (be)leven, zorg en ondersteuning, en leren en werken. Een prachtige plek waar mensen elkaar ontmoeten en samen mooie momenten beleven. Het uitdagende van jouw rol? Jij zet het Ontmoetingscentrum verder op en regelt alles! Van horeca en activiteiten tot medewerkers en vrijwilligers. 


Jouw rol is zowel sociaal als commercieel en facilitair. Een greep uit jouw werkzaamheden in deze opstartfase? Verbinding leggen met de 11 maatschappelijke organisaties van LeefGoed. Vraag en aanbod van bewoners en organisaties bij elkaar brengen en hun ideeën mogelijk maken. Vrijwilligers aantrekken en begeleiden. En diensten organiseren voor de inwoners van Veghel. Kortom, jij speelt de hoofdrol bij de ontwikkeling van deze bijzondere plek. Draait het LeefGoedcentrum straks? Dan pak je de rol van beheerder én host. Je opent en sluit elke dag of organiseert dat dit goed verloopt. En heb je partijen aangetrokken die de ruimte huren, bijvoorbeeld voor dagbesteding voor ouderen, gezamenlijke maaltijden of 

avondactiviteiten voor de bewoners van het terrein? Dan ben je verantwoordelijk voor de planning, horeca, audiovisuele middelen en de administratie en facturatie. Jouw taken zijn er te 

veel om op te noemen. Eén ding is zeker: jij bent van onschatbare waarde voor ontelbare mensen, jong, oud, rijk, arm, met en zonder uitdaging.


Dit krijg je van ons als coördinator/beheerder LeefGoedcentrum

 • We beginnen altijd met een gesprek waarin we kijken naar jouw mogelijkheden voor deze functie. 
 • Een salaris tussen € 3.014,- en € 4.244,- per maand, op basis van een 36-urige werkweek. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. 
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Je komt in dienst bij IBN en wordt gedetacheerd naar Stichting LeefGoed.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Een goede pensioenregeling.
 • 8% vakantiegeld en 7,55% eindejaarsuitkering.
 • 25 vakantiedagen.
 • Alle benodigdheden voor het uitoefenen van je functie, zoals een telefoon en laptop.
 • Volop aandacht voor jouw gezondheid, onder meer met kookworkshops, sportieve activiteiten, een aantrekkelijke regeling voor bedrijfsfitness en een fietsplan. Ook krijg je gratis fruit op je werkplek.
 • En mocht het met deze vacature niet lukken dan zijn er wellicht andere mogelijkheden voor jou om bij of via IBN aan de slag te gaan.


Jouw team

Jouw team bestaat uit 1 persoon: jij! Maar daar merk je niks van. Want op kantoor – en wat voor één: de prachtige oude kapel van de Zusters Franciscanessen – hebben alle organisaties van LeefGoed een werkplek. En met al die verschillende medewerkers werk je nauw samen. 

Daarnaast ben jij als coördinator/beheerder het eerste aanspreekpunt voor iedereen die binnenloopt of contact opneemt. 


Jouw collega aan het woord

Nico werkt als manager bedrijfsdiensten bij IBN

Je komt in dienst bij IBN maar in de praktijk werk je 100% voor de Stichting LeefGoed. 

Ondernemen, activiteiten ontwikkelen, partijen verbinden, leidinggeven, coördineren, jij doet het allemaal. Daarbij krijg je te maken met de meest uiteenlopende mensen, van de 

medewerkers van bijvoorbeeld IBN en Ons Welzijn tot de Zusters Franciscanessen die op het terrein wonen.”


Dit ben jij

Een ondernemende en proactieve instelling is in deze functie een must. Gelukkig ben jij sterk in contacten leggen en initiatieven ontwikkelen. En weet je anderen te motiveren, inspireren 

en mee te nemen in je plannen. En woon je in Meierijstad? Dan is dat mooi meegenomen. 


Verder heb je:

 • Mbo 4-niveau.
 • Minimaal 1 jaar relevante ervaring, bijvoorbeeld als beheerder, coördinator of gastvrouw-/heer. 
 • Diploma’s op het gebied van veiligheid en hygiëne, zoals een bhv-diploma.
 • Ervaring met leidinggeven en kennis van horeca.
 • Financieel en enig technisch inzicht.


Vragen?

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nico Merkx, manager bedrijfsdiensten via 06-18 30 86 64 of nmerkx@ibn.nl.


Word jij onze nieuwe coördinator/beheerder

Reageren kan heel makkelijk via www.kloosterkwartierveghel.nl/coordinator-leefgoed of via de sollicitatiebutton op deze pagina. Solliciteren is mogelijk tot en met 17 maart 2024. 


Goed om te weten

Je werkt soms ook in de avonden en weekenden. 

Welkom bij IBN

Welkom bij IBN