1. IBN
 2. Werkzoekende
 3. IBN als werkgever
 4. Vacatures (Intern)
 5. Accountmanager participatie Uden/Veghel

Accountmanager participatie Uden/Veghel

De arbeidsmarkt is nog nooit zo krap geweest en iedereen kan aan het werk. Dat zou je zeggen. Toch staan er nog steeds mensen aan de zijlijn. Als accountmanager participatie bij IBN ben jij er voor deze mensen voor wie een baan niet vanzelfsprekend is. Je creëert kansen zodat ze aan de slag kunnen bij werkgevers met wie jij samenwerkingen opzet en uitbouwt. Je bent met je auto van de zaak veel op pad, krijgt de kans om te experimenteren én helpt mensen met een afstand tot arbeidsmarkt aan een mooie toekomst. Zo help je werkgevers inclusiever te worden en draag je bij aan de missie en opdracht van IBN.

Dit ga je doen als accountmanager

Duurzame partnerships opzetten en beheren met organisaties die inclusief willen ondernemen. Daar ga jij voor als accountmanager. Je zoekt uit waar de vraag en behoeften liggen bij nieuwe en bestaande opdrachtgevers in alle sectoren en hoe wij als IBN daarbij kunnen helpen. Jij laat zien waar onze expertise en toegevoegde waarde ligt. En je ontwikkelt samen met collega’s en de opdrachtgever trajecten die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en opdrachtgevers vooruithelpen. Zo zorg je voor ontwikkel-, doorstroom- en garantiebanen bij werkgevers.


Hoe een samenwerking er precies uitziet? Dat kan het opzetten van een complete werk-leerlijn zijn, het creëren van passend werk, of je denkt met de werkgever mee over het inrichten van productieprocessen. Pionierend ga je ook breed in de organisatie op zoek naar nieuwe vormen en je komt daarbij in contact met collega’s in de hele organisatie. Je richt je vooral op werkgevers in en rond Meierijstad en Maashorst. Onze kantoren in Veghel en Uden zijn je thuisbasis, maar je bent vooral veel op locatie bij de werkgevers. Voor een deel vanuit huis werken kan. En je kunt altijd terecht op een van de andere IBN-locaties. 


Dit krijg je van ons als accountmanager

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.558,- en € 5.247,- op basis van een 36-urige werkweek. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. 
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • 8% vakantiegeld en 7,55% eindejaarsuitkering.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Een leaseauto die je ook privé mag gebruiken.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Minimaal jaarlijks 23 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een zelf in te vullen vrije diversiteits(feest)dag.
 • Mogelijkheid tot sabbatical verlof: een gedeeltelijk betaalde zelf in te vullen verlofperiode voor een aangesloten periode van twee maanden ééns in de vijf jaar.
 • Een persoonlijk duurzaamheidsbudget van € 250,- dat je kunt gebruiken om je duurzame inzetbaarheid te vergroten.
 • Een collectiviteitskorting op (aanvullende) zorgverzekeringen. 
 • 80-90-100 regeling: maximaal vijf jaar voor AOW-gerechtigde leeftijd. 80% werken, 90% brutosalaris, mogelijkheid tot 100% pensioen opbouw.
 • Alle benodigdheden voor het uitoefenen van je functie, zoals een telefoon en laptop.
 • Een compleet en passend pakket met opleidings- en ontwikkelmogelijkheden via het IBN Leerhuis.
 • Volop aandacht voor jouw gezondheid, onder meer via korting op een fitnessabonnement, keuze uit een uitgebreid activiteitenprogramma en gratis fruit op je werkplek.


Jouw team

Jouw team Partnerships & Projecten is onderdeel van het IBN-bedrijfsonderdeel Participatie. Je werkt nauw samen met andere collega’s van IBN. We vormen een leuke mix van door de wol geverfde en startende collega’s. Wat we allemaal gemeen hebben? We voelen een grote betrokkenheid bij het werk en bij elkaar. Samen de schouders eronder, daar gaan we voor! 


Collega- accountmanager aan het woord

Wilke werkt als accountmanager bij IBN.

”Ik werk continu met mensen met een echt sociaal hart. Natuurlijk mijn collega’s bij IBN, maar ook de ondernemers met wie we samenwerkingen opbouwen. Dat maakt dat ik de kansen die ik zie ook echt kan oppakken. Daar komt bij dat ik alle ruimte krijg om te pionieren en te experimenteren. Gelukkig kan het bij IBN.”


Dit ben jij

Relatiebeheer, dat kunnen we wel aan jou overlaten. Daarbij heb je een commerciële, klantgerichte instelling en vooral een sociaal hart. Acquisitie betekent voor jou de start van een duurzame samenwerking. Daarbij kun je goed netwerken en ga je binnen en buiten de organisatie actief op zoek naar kansen en oplossingen. 


Verder heb je:

 • Hbo-niveau.
 • Ervaring met relatiebeheer en acquisitie.
 • Bij voorkeur kennis van social return en de instrumenten van de Participatiewet en affiniteit met de doelgroep.
 • Bij voorkeur een netwerk in de regio Maashorst en Meierijstad.


IBN: met werk meer mens

Voor veel mensen is werk niet vanzelfsprekend. Voor al deze mensen zijn wij er, al meer dan 25 jaar. We vinden het belangrijk dat mensen weer mee kunnen doen. En dat ze vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan hun loopbaan. We leiden mensen op tot vakkrachten, zodat ze aan de slag kunnen bij een werkgever uit ons grote netwerk. Of we zetten ze in binnen onze eigen teams voor onder meer bedrijfsdiensten, openbare ruimte, hospitality en productie/assemblage. Zo maken we mensen gelukkig en de samenleving mooier. Want werken betekent meedoen en meetellen. De betrokkenheid binnen onze organisatie is groot: iedereen zet zich in om de wereld een stukje mooier te maken en heeft daarin een belangrijk aandeel.


Hoe we bij IBN een rol van betekenis spelen voor mensen? Lees en bekijk de interviews met trotse medewerkers.


Word jij onze nieuwe accountmanager participatie?

Reageren kan heel makkelijk via de sollicitatiebutton op deze pagina. We streven ernaar om je binnen 5 werkdagen een persoonlijk antwoord te geven. Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een gesprek. 


Vragen?

Wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Dennis van Gemert, manager Participatie en Re-integratie, via 06 – 12 97 64 26 of dgemert@ibn.nl.


Goed om te weten

Je krijgt de kans om hybride te werken: zowel vanuit huis als op onze locaties.


Welkom bij IBN

Welkom bij IBN