1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Extra hulp naar werk
  4. Young Talent
  1. IBN
  2. Werkzoekende
  3. Extra hulp naar werk
  4. Young Talent

Via Young Talent direct aan de slag

 

Een snelle route naar werk

Samen met vele werkgevers en de gemeenten Oss, Meierijstad, Bernheze, Boekel en Landerd zorgen we dat jongeren in de regio aan de slag kunnen.

IBN Leerlijn Distributie 18_600x320.jpg
Rick foto website 600x400.jpg

Die ene leuke baan voor jou!

Snel aan het werk! Hoe fijn is dat?! Maar ja, het is nu effe niet zo makkelijk om die leuke baan te vinden…

Via Young Talent helpen we jou daarbij.

Wij zorgen voor het werk. Zodat jij snel aan de slag kunt. 

Werk in de regio voor jou

We werken samen met allerlei werkgevers bij jou uit de regio. De vacatures variëren. Afhankelijk van je opleiding en ervaring kun je direct in een baan aan de slag. Maar het zou ook zo kunnen zijn dat je eerst nog even wat extra werkervaring op moeten doen, voordat je in je droombaan kunt starten. Ook dan hebben we werk voor jou.

We hebben regelmatig vacatures voor groene fietskoerier, in de schoonmaak, maar ook in de hospitality of binnen de productie. Je kunt ook aan de slag als schilder, in de beveiliging, in een kwekerij of in de metaal en we hebben altijd werk als groenmedewerker. We bieden ook werken en leren (BBL) trajecten bij werkgevers. Wil je graag werken als rij instructeur B? Dat kun je natuurlijk niet zomaar. Maar je kunt het wel worden via Young Talent.

IBN Leerlijn Distributie 12_600x400.jpg

Werkgevers waar we waar vacatures hebben

Verschillende werkgevers in de regio willen Young Talent (jou dus! 😉), een kans geven. En daar komen elke dag nieuwe werkgevers bij. We werken daarom onder andere samen met:

GroenBezorgen - Partner Young Talent

GroenBezorgen IBN YoungTalent600x320.png

Als fietskoerier bij GroenBezorgen haal en breng je post- en pakketzaken per fiets.

KSP metaal - Partner Young Talent

KSP metaal - Young Talent IBN 2 600x320.png

Er zijn diverse technische functies binnen KSP metaal waar je voor kunt worden opgeleid.

We hebben altijd werk

Is er nog geen passende vacature voor jou? We hebben altijd werk waarin je vast kunt starten om werkervaring op te doen. We hebben altijd werk in:

Schoonmaak

Houd je niet van stilzitten, maar wil je wel lekker binnen aan de slag? Als schoonmaker maak je kantoren, wachtruimtes of een kantine schoon. Je ziet gelijk resultaat, mooi toch?

Groen

Buiten werken en met collega’s de boel aan kant maken. Je werkt in een team en samen zorgen jullie dat groenstroken en parken er altijd piekfijn bij liggen.

Productie

Werken aan designlampen, scooters en motoren, of zorgen dat bijvoorbeeld snoepgoed en stroopwafels in mooie actieverpakkingen naar de winkels gaan. Hoe gaaf is het als je kunt zeggen dat jij dat gedaan hebt?

Je verdient meer dan het minimum(jeugd)loon!

Je krijgt een contract voor 6 maanden (met 1 maand proeftijd). En mogelijk nog een verlenging voor 5 maanden. We betalen je 5% meer dan het minimum(jeugd)loon!

Voordat je start

We kunnen ons voorstellen dat je gelijk aan de slag wil. Graag vertellen we je dan ook op een Young Talent informatiebijeenkomst wat je precies van ons mag verwachten en op welke manier we jou aan een baan helpen. En nog mooier, je hoort dan gelijk welke meest actuele vacatures er op dat moment voor jou beschikbaar zijn!

Meld je nu aan voor een vrijblijvend gesprek

Meld je nu aan via onderstaande formulier en wij nemen contact met je op. Je mag natuurlijk ook zelf bellen met Jose Castermans op 0413 33 44 55

We nemen graag contact met je op

* = verplicht veld