1. IBN
  2. Werkzoekende
Beheerder 01 600x320.jpg
  1. IBN
  2. Werkzoekende

Werk voor jou

Via werken en leren naar een baan

Heb je moeite met het vinden of behouden van een baan? Wil je gecoacht of begeleid worden naar een andere baan, omdat je bijvoorbeeld ziek of boventallig bent? Dan biedt IBN mogelijkheden.

Samen kijken we naar wie je bent, wat je kunt en jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We zorgen er samen met jou voor dat je helemaal klaar bent om te werken!

Voor de één geldt dat we voor een re-integratietraject een plan op maat maken, voor de ander geldt dat we het werk in de praktijk uitleggen en laten ervaren in een zogenoemde werkleerlijn. We ontwikkelen en begeleiden je in ieder geval altijd naar een beroep waar werk in is. Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat we direct een baan vinden die bij je die past. Binnen of buiten IBN.

Medewerkers IBN

Kansen naar werk via de werkleerlijnen

Met de werkleerlijnen van IBN leiden we je op naar een beroep waar werk in is. Via een werkleerlijn leggen we het werk in de praktijk uit en laten we je het ervaren. Leren door het werk te doen, mét baangarantie. Na de werkleerlijn zorgen we voor werk, buiten of binnen IBN.

Bekijk de mogelijkheden van de werkleerlijnen

Martijn heeft via IBN zijn vrachtwagenrijbewijs kunnen halen. Daarmee is zijn droom uitgekomen. “Ik rij nu op de vrachtwagen waar mijn vader jaren, tot aan zijn overlijden, op heeft gereden”.

Martijn Wiltox vrachtwagenchauffeur via IBN

Bekijk de film