Werkleerlijn medewerker Logistiek

IBN Leerlijn Distributie 12_1200x600.jpg

Ben je graag in de weer met het laden en lossen van spullen of rijd je graag op een heftruck? Bekijk hier de omschrijving en de foto’s van het werk.

Dit is Stan uit Uden

IBN Leerlijn Distributie 05_breedte 800.jpg

Ik ben Stan uit Uden. Ik heb ervoor gekozen om in de Logistiek te gaan werken omdat dat goed bij mij past. Dankzij IBN kon ik daar meteen mee beginnen.

Alle kanten uit

IBN Leerlijn Distributie 13_breedte 800.jpg

Je kan er alle kanten mee uit, het is een breed vak. Je kunt je goed opwerken en dat spreekt me aan. Je begint met het verzamelen en controleren van de juiste producten. Die moeten ook klaargezet worden voor de vrachtwagen.

Heftrucks besturen

IBN Leerlijn Distributie 11_breedte 800.jpg

Het leukste om te doen is wel om in heftrucks of palletwagens te rijden en daarmee spullen uit de vrachtwagen te vervoeren naar de stellingen. Bij IBN kon ik daar certificaten voor halen. Op de werkvloer waren er verschillende mensen die me hebben begeleid, de coaching was echt goed.

Met de chauffeur mee

IBN Leerlijn Distributie 22_breedte 800.jpg

Het werk is elk dag verschillend, je weet vooraf nooit wat je precies gaat doen. Het is ook niet zo dat je de hele dag hetzelfde doet: zo kon ik laatst een dag mee met de chauffeur. Je kunt op termijn zelf chauffeuren, magazijnmedewerker worden of zelfs teamleider.

Samenwerken

IBN Leerlijn Distributie 14_breedte 800.jpg

Veel alleen werken doe ik niet, dat is ook niets voor mij. Ik voer graag samen met mensen opdrachten uit. Het samenwerken en de sfeer zijn voor mij erg belangrijk.

Altijd bijscholen

IBN Leerlijn Distributie 27_breedte 800.jpg

Ik heb geen doel waar ik naartoe werk, maar ik wil gewoon zo ver mogelijk komen. Misschien word ik op termijn chauffeur of teamleider, zodat ik ook de planning en administratie doe. In de logistiek kun je altijd bijscholen.

Wat leer je in de praktijk

Je verzamelt in het magazijn de juiste producten en maakt deze klaar voor transport. Vervolgens zorg je dat de producten klaarstaan, die in de vrachtwagen moeten. Dit doe je met een palletwagen.

Ook producten die binnenkomen, moeten met een palletwagen uit de vrachtwagen worden gehaald en in de juiste stelling worden geplaatst. Je werkt volgens een vast systeem, zodat iedereen weet waar het product te vinden is.

In deze werkleerlijn is het mogelijk om je verder te ontwikkelen in de planning en administratie. De werkleerlijn vindt plaats binnen IBN of bij één van haar klanten. Je kunt trainingen of cursussen volgen, zoals voor het bedienen van heftrucks en pallettrucks.

Lees hier meer over de werkzaamheden

Bij alle werkleerlijnen wordt naar jou als persoon gekeken om te bepalen of alle stappen mogelijk zijn.

Interesse? Vul je gegevens in en we nemen contact met je op

* = verplicht veld