Werkleerlijn medewerker in-, om- en verpakken

IBN Cuijk 11 Productie.jpg_1200x600.jpg

Vind je het leuk om bezig te zijn met spullen inpakken? Kijk hier naar de omschrijving en de foto’s.

Ik ben Sevgi uit Boxmeer

IBN Cuijk 02 Productie.jpg_800.jpg

Ik ben Sevgi en ik kom uit Boxmeer. Elke dag rijd ik met de auto naar Cuijk om bij IBN te werken in het verpakken. Daar ben ik erg blij mee, want ik heb er lang over gedaan om werk te vinden.

Eigen tafel

IBN Cuijk 07 Productie.jpg_breedte 800.jpg

Ik werk hier sinds februari. Je begint in de eerste hal op je eigen tempo. Je werkt dan aan een eigen tafel, nog niet aan een lopende band. Je kunt inpakken, dozen vouwen of stickers plakken. Er zijn genoeg mensen die je vertellen hoe je dat precies moet doen.

Pallets bier

IBN Cuijk 01 Productie_breedte 800.jpg

Er komen hier altijd grote pallets met bier binnen. Onze klanten willen de flesjes bijvoorbeeld per acht verpakt hebben, dus dan pakken we het om. Dat doen we aan een band. Het tempo wordt steeds een stapje hoger, maar blijft in het begin nog wel rustig.

Kratten stapelen

IBN Cuijk 05 Productie.jpg_breedte 800.jpg

We werken in groepjes. Als het goed gaat en je bent sterk genoeg dan kun je ook de kratten en pallets gaan brengen en stapelen. Het idee is dat je stapje voor stapje steeds wat sneller kunt werken en meer helemaal zelf kunt doen.

Goed opgevangen

IBN Cuijk 09 Productie.jpg_breedte 800.jpg

Je kunt in het begin aangeven als het te veel wordt of als je ergens last van hebt. Ik heb bijvoorbeeld last van mijn elleboog. Dan mag ik even op een andere plek werken. Ook dan word je goed opgevangen en begeleid. Het fijnste is dat er allemaal andere spullen zijn. Zo is elke dag weer anders.

Wieltjes schroeven

IBN Cuijk 13 Productie.jpg_breedte 800.jpg

De laatste stap is wat technischer, als je daar klaar voor bent. Dan kun je bijvoorbeeld deze wieltjes of zelfs espressoautomaten helpen schroeven. Daar heb ik nog niet gewerkt, maar ik vind het wel interessant om hier over een tijdje ook te kunnen werken.

Wat leer je in de praktijk

Als medewerker in-, om- en verpakken zorg je namelijk dat producten op de juiste wijze verpakt worden. De vrachtwagen van een leverancier zorgt voor grote pallets met dozen. Deze worden in het magazijn uitgeladen. In de dozen zitten producten die in kleinere doosjes verpakt moeten worden.

De palletwagen rijdt deze dozen naar de loopband waar ze verpakt worden. Jij werkt hier samen met je collega’s aan een band die de doosjes voorbij laat gaan en waar jij deze producten in doet.

Lees hier meer over de werkzaamheden

Bij alle werkleerlijnen wordt naar jou als persoon gekeken om te bepalen of alle stappen mogelijk zijn.

Interesse? Vul je gegevens in en we nemen contact met je op

* = verplicht veld