Werken en leren met baangarantie!

Bekijk onze mogelijkheden voor de werkleerlijnen; leren in de praktijk

Verpakken IBN Oss 1200x600.jpg

Werken via IBN

Wil je (bijvoorbeeld na ziekte of werkloosheid) terugkeren in het arbeidsproces of ben je gewoon op zoek naar een leuke nieuwe baan? IBN is een veelzijdige werkgever. Via IBN zijn zo’n 3.900 medewerkers aan de slag.

Wij zijn er voor iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging, maar ook als je een steuntje in de rug nodig hebt bij het vinden van een baan. Juist voor wie denkt dat betaald werk niet (meer) mogelijk is, bieden wij vaak een goede oplossing. Bijvoorbeeld via werken en leren trajecten. Want wij kijken naar wat je wél kunt.

Afbeelding Zandsculptuur zandsculpturenfestival

Werkleerlijnen leiden op tot kansrijk beroep

Bij IBN helpen we iedereen aan werk die moeite heeft met het vinden of houden van een baan. Dat doen we door het werk in de praktijk uit te leggen en te laten ervaren. Want wij geloven dat je het beste leert door het werk te dóén. We leiden je op voor een beroep via een werkleerlijn. Daarna kun je aan de slag in een baan, binnen of buiten IBN.

Lekker in je vel

Werken is meer dan geld verdienen alleen. Als je werkt bij IBN kom je in contact met leuke collega’s en kun je deelnemen aan allerlei activiteiten waardoor jij je lekker in je vel voelt. Want dat vinden we heel belangrijk bij IBN.

Lekker in je vel bij IBN

Werken via IBN; Iedereen winst

Kijk jij er ook naar uit om (weer) te gaan werken? Samen met IBN kijken we naar wie je bent, wat je kunt en jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

werken-via-ibn-header.jpg