Werken en leren met baangarantie

Zonder kennis en ervaring toch aan de slag via de werken & leren mogelijkheden van IBN. Afgestemd op jouw mogelijkheden en praktijkgericht.

industrial_1200.jpg
gereedschap houten kist_400.jpg

Je wilt graag werken. Je weet ook binnen welk vakgebied je aan de slag wilt. Maar je hebt de ervaring of de kennis niet. Dan lukt het je niet om werk in deze richting te vinden. Mogelijk heeft IBN de oplossing voor jou.

Al jaren begeleiden we mensen naar werk. En ook jou willen we deze kans op werk bieden. Door middel van leren in de praktijk en begeleiding vanuit IBN kijken we heel praktisch hoe we jou kunnen opleiden tot vakspecialist.

Toch aan het werk in de ICT

Heb je een hele sterke affiniteit om binnen de ICT te werken, maar kom je niet aan die ene baan? Omdat je je opleiding niet hebt afgerond of de ontwikkelingen in de afgelopen jaren gemist hebt. Wij leiden je in de praktijk op en zorgen voor werk.

Werken en leren ICT-600.jpg
proces operator 3_400.jpg

Werken in de techniek; jouw nieuwe uitdaging!

Werk je al bij IBN en ben je toe aan een volgende uitdaging? Wil je graag opgeleid worden tot procesoperator? Dat kan! De Winfabriek en IBN werken namelijk samen om mensen op te leiden tot procesoperator. Het is een persoonlijke en praktijkgerichte opleiding.

Als logistiek medewerker aan de slag

Binnen de logistiek zijn er verschillende kansen op werk. In een persoonlijk traject, afgestemd op jouw mogelijkheden, kunnen we je opleiden tot assistent logistiek, leren we je het bedienen van pallettrucks en kunnen we je mogelijk opleiden tot hef-/reachtruckchauffeur.

Logistiek medewerker_400.jpg