Stage opzet databank kengetallen Facilitair 2018

Sterk-Small.jpg

Ben jij op zoek naar een leuke stage bij een organisatie die volop in beweging is? Kun jij in teamverband uit de voeten? Kortom sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Dan is deze stagevacature misschien wel iets voor jou!

Bedrijfsprofiel
IBN bestaat uit de bedrijven IBN Arbeidsintegratie, IBN Facilitair, IBN Productie en IBN Kwekerijen. Deze bedrijven zijn marktgerichte bedrijven met een bijzondere opdracht:
mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen bieden door het optimaal benutten van talenten, met renderend werk waar iedereen trots op is.
Wij kijken heel goed naar wat iemand nog wel kan, in plaats van wat iemand niet meer kan. Met passend, renderend werk overbruggen wij iemands afstand tot de arbeidsmarkt. Ruim 3.900 gemotiveerde medewerkers hebben een passende baan bij of via de IBN bedrijven. Bij de dienstverlening van IBN worden de volgende kernwaarden gehanteerd, die eveneens zijn benoemd als de IBN-brede kerncompetenties: “Ondernemend”, “Verbindend” en “Volwaardig”.

De stageopdracht
Het bedrijfsbureau van IBN Facilitair wil graag een data-analyse van alle contractrelevante kengetallen van haar huidige klantenbestand. Deze data-analyse moet resulteren in een databank met alle relevante kengetallen van met name onze schoonmaakcontracten. Hierdoor zijn contracten beter vergelijkbaar en kunnen we op een betere manier aan aanbestedingen meedoen. Voorbeelden van kengetallen die opgenomen moeten worden zijn vierkante meter prestatie, uurtarieven, verhoudingscijfers reguliere medewerkers versus doelgroep medewerkers, etc. etc. De bedoeling is dat we op klantniveau (bijv. de verschillende locaties van een middelbare school) maar ook op klantgroepniveau (bijvoorbeeld gemeentehuizen , middelbaar onderwijs ) data verkrijgen. Je mag dit zien als een intern marktonderzoek.

Functie- eisen

  • Je bent derdejaars student van de HBO opleiding facility management
  • Je bent pro- actief, werkt resultaatgericht en komt met nieuwe creatieve ideeën
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je kunt je werk goed organiseren en je bent nauwkeurig
  • Je kunt goed in teamverband werken, maar ook zelfstandig
  • Je hebt affiniteit met resultaten behalen en met dienstverlening

Wij bieden je

Wij bieden je een afwisselende stage met verantwoordelijkheden. Je krijgt de kans om mee te lopen binnen de organisatie. Tijdens je stage werk je aan de volgende competenties:
Brede professionalisering, Transfer en brede inzetbaarheid, Creativiteit en complexiteit in handelen, Probleemgericht werken, Methodisch en reflectief denken en handelen, Sociaal communicatieve bekwaamheid, en Besef van maatschappelijke verantwoordelijkheid. IBN heeft een vaste stagevergoeding van € 350 - bruto per maand bij een fulltime werkweek.

Stageperiode
De voorkeur gaat uit naar een stage vanaf de periode september 2018.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over IBN op onze website: www.ibn.nl . Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met Nico Merkx, Manager bedrijfsdiensten bij IBN Facilitair, via het telefoonnummer  0413 – 28 29 47.

Reageren?
Heb je interesse in deze stage? Reageer dan op de vacature. Mail je motivatie en CV onder vermelding van ‘stage opzet databank Facilitair 2018’ naar ljansen@ibn.nl (Adviseur Leren & Ontwikkelen), telefoon: 0413 - 28 21 54.