Meewerkstage verkoop IBN Productie 2018

Sterk-Small.jpg

Ben jij op zoek naar een leuke stage bij een organisatie die op dit moment volop in beweging is? Kun jij in teamverband maar ook zelfstandig uit de voeten? Kortom sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Dan is deze stagevacature misschien wel iets voor jou!

Bedrijfsprofiel
IBN staat voor Integrale Bedrijven Noordoost- Brabant. IBN richt zich op het integreren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de samenleving door middel van werk. Marktgericht ondernemen met een passie voor mens en maatschappij staat centraal. Zo’n 3.800 mensen hebben een passende baan gevonden via of bij IBN.
IBN heeft een aantal eigen bedrijven, namelijk IBN Facilitair, IBN Productie, IBN Kwekerijen en IBN Arbeidsintegratie. De IBN- bedrijven zijn toonaangevende, marktconforme bedrijven die excelleren in het uitvoeren van hun primaire proces: dienstverlening aan klanten. Bij de dienstverlening worden de volgende kernwaarden gehanteerd, die eveneens zijn benoemd als de IBN-brede kerncompetenties: “klantgerichtheid”, “het beste uit mensen halen” en “resultaatgerichtheid”.

De stagemogelijkheid doet zich voor bij IBN Productie. IBN Productie speelt een belangrijke rol in de supply chain van haar klanten door het volledig verzorgen van de productie met een breed dienstenpakket.

Doel van stage
Na een korte inwerkperiode ga je zoveel mogelijk zelfstandig het product “vloerbeschermers verkopen”.

De stageopdracht
Je brengt het product onder de aandacht van bestaande en vooral ook nieuwe klanten. Het gaat om een voor IBN relatief nieuw product. Het is jouw taak om aan de hand van het verkoopplan en de concurrentieanalyse zoveel mogelijk klanten te werven voor het product vloerbeschermers.

Functie- eisen

  • Je bent derde jaars student van de HBO opleiding Commerciële economie of een vergelijkbare opleiding
  • Je bent pro- actief, werkt resultaatgericht en komt met nieuwe creatieve ideeën
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je kunt je werk goed organiseren en je bent nauwkeurig
  • Je kunt goed in teamverband werken, maar ook zelfstandig
  • Je hebt affiniteit met resultaten behalen en met dienstverlening
  • Je hebt geen bezwaar om af en toe buiten de reguliere werktijden te werken

Wij bieden je
Wij bieden je een afwisselende stage met verantwoordelijkheden. Je krijgt de kans om mee te lopen binnen de organisatie. Tijdens je stage werk je aan de volgende competenties:
Brede professionalisering, Transfer en brede inzetbaarheid, Creativiteit en complexiteit in handelen, Probleemgericht werken, Methodisch en reflectief denken en handelen, Sociaal communicatieve bekwaamheid, en Besef van maatschappelijke verantwoordelijkheid. IBN heeft een vaste stagevergoeding van € 350, - bruto per maand, voor HBO bij een fulltime werkweek.

Stageperiode
De voorkeur gaat uit naar kandidaten die zo spoedig mogelijk kunnen starten.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over IBN op onze website: www.ibn.nl . Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met Wim van Wanrooij, Directeur IBN Productie via het nummer 0413 – 282315.

Reageren?
Heb je interesse in deze stage? Reageer dan op de vacature. Mail je motivatie en CV onder vermelding van ‘meewerkstage verkoop IBN Productie 2018' naar ljansen@ibn.nl (Adviseur Ontwikkelen & Leren).