Meewerkstage bij IBN, domein Talent & Werk 2018

Sterk-Small.jpg

Ben jij op zoek naar een leuke stage bij een organisatie die op dit moment volop in beweging is? Kun jij in teamverband maar ook zelfstandig uit de voeten? Kortom sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Dan is deze stagevacature misschien wel iets voor jou!

Bedrijfsprofiel
IBN staat voor Integrale Bedrijven Noordoost- Brabant. IBN richt zich op het integreren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de samenleving door middel van werk. Marktgericht ondernemen met een passie voor mens en maatschappij staat centraal. Zo’n 3.800 mensen hebben een passende baan gevonden via of bij IBN. IBN heeft een aantal eigen bedrijven, namelijk IBN Facilitair, IBN Productie, IBN Kwekerijen en IBN Arbeidsintegratie. De IBN-bedrijven zijn toonaangevende, marktconforme bedrijven die excelleren in het uitvoeren van hun primaire proces: dienstverlening aan klanten. Bij de dienstverlening worden de volgende kernwaarden gehanteerd: Ondernemend, volwaardig en verbindend. De stagemogelijkheid doet zich voor bij domein Talent en Werk van IBN Holding. IBN Holding is het overkoepelende moederbedrijf van de overige IBN-bedrijven. Hier wordt onder andere de koers voor IBN bepaald.

Duurzame inzetbaarheid; Lekker in je vel
Bij IBN vinden we het belangrijk dat medewerkers prettig kunnen werken en lekker in hun vel zitten. En dat ze, nu en in de toekomst, op de best passende plek werken. Alles wat we bij IBN doen om mensen te brengen naar de best passende plek, noemen we ‘Lekker in je vel’. Dat varieert van ondersteuning en begeleiding op de werkplek, opleidingen en trainingen tot jaargesprekken en loopbaanbegeleiding. Ook het gezondheidsprogramma is onderdeel van Lekker in je vel. En als het wat minder goed met ze gaat, is IBN er ook voor ze. Daarom is er onder andere verzuimbegeleiding en zijn er vertrouwenspersonen.

De functie
In deze meewerkstage ga je aan de slag met het programma van Lekker in je vel, maar ook met alle andere HR-aspecten. Je bent nauw betrokken en actief bij de operationele uitvoering hiervan. Je bent met name vanuit het hoofdkantoor in Uden werkzaam.

Functie- eisen

  • Je bent derde- of vierdejaars student van de HBO opleiding HRM, Bedrijfskunde MER, Toegepaste Psychologie, Sportkunde of vergelijkbaar
  • Je werkt operationeel mee
  • Je bent pro- actief, werkt resultaatgericht en komt met nieuwe creatieve ideeën
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je kunt je werk goed organiseren en je bent nauwkeurig
  • Je kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig
  • Je hebt affiniteit met resultaten behalen, met HR en sport en bewegen
  • Je hebt geen bezwaar om af en toe buiten de reguliere werktijden te werken

Wij bieden je
Wij bieden je een afwisselende meewerkstage met verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen inbreng en initiatief. IBN heeft een vaste stagevergoeding van € 350, - bruto per maand bij een fulltime werkweek.

Stageperiode
De stageperiode start vanaf september 2018.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over IBN op onze website: www.ibn.nl. Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met Dorethé Janssen, HR Beleidsadviseur, domein Talent & Werk, via het nummer 0413 – 282 015.

Reageren?
Heb je interesse in deze stage? Reageer dan op de vacature. Mail je motivatie en CV onder vermelding van ‘meewerkstage Lekker in je vel bij IBN, domein Talent & Werk, 2018’ naar ljansen@ibn.nl, Adviseur Ontwikkelen & Leren.