1. IBN
 2. Vergadercentrum test 2019
46810425414_dd3c5d4bbd_o.jpg
 1. IBN
 2. Vergadercentrum test 2019

Vergaderlocatie IBN Uden

Vergadercentrum IBN is een geweldige locatie met meerwaarde om uw vergadering, training, productpresentatie, evenement of congres te organiseren. Onze ervaren vergaderspecialisten helpen u op een persoonlijke manier van aanvraag tot en met het afscheid van de gasten. Onder leiding van onze eigen chef kok en met inzet van mooie (eigen gekweekte) ingrediënten worden de versnaperingen een waar feest. Al onze medewerkers zijn er iedere dag om u en uw gasten te verwennen. Klik hieronder op de button van MeetingReview om te zien hoe fantastisch onze gasten een bezoek aan ons vinden.

 • Gastvrije vergaderlocatie voor 2 tot 250 personen

  Perfecte locatie om uw vergadering, training, productpresentatie, evenement of congres te organiseren.

 • Centraal gelegen tussen Eindhoven, DenBosch en Nijmegen, direct aan de A50

  Centraal gelegen tussen Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven | 
  Direct aan de A50 | Gratis parkeren | Laadpalen 

 • Een locatie met meerwaarde en 100% Social Return

  Een locatie met meerwaarde | 100% Social Return | Maatschappelijk verantwoord ondernemen 

 • Excellente service en kwaliteit

  Excellente service en kwaliteit | Eigen chef kok | Uitstekende AV faciliteiten met ondersteuning | WIFI

 • 4 vergaderhamer classificatie

  4 vergaderhamer classificatie | GreenKey | Winnaar Provincie Awards

IBN Catherine van Gemert 2vk.jpg

“Het vergadercentrum is als een tweede thuis voor ons”

Catherine van Gemert | HR-adviseur Swiss Sense

46810424824_9a5f9e8aaf_o.jpg

"Geslaagd voorjaarsevenement van AANtWERK bij IBN in Uden"

Erik Rosier | Projectleider bij AANtWERK

Vergaderzalen

We bieden 10 verschillende ruimtes, voor groepen variërend van 2 tot 250 personen. Uitermate geschikt voor vergaderingen, trainingen, evenementen, congressen en productpresentaties. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid inclusief laadpalen en alle zalen beschikken over een hoogwaardige inrichting en uitstraling, daglicht, klimaatbeheersing, flipover, up-to-date AV apparatuur met deskundige technische assistentie. Onze congrescoaches ondersteunen u van aanvraag tot en met vertrek.

Alle vergaderzaalopties

Eet- & drinkmogelijkheden

Het vergadercentrum van IBN heeft een eigen chef-kok, die samen met zijn team alle hoogwaardige lekkernijen, hapjes en gerechten met zorg bereidt en samenstelt. Hierbij worden medewerkers tevens opgeleid tot all round keukenmedewerker of medewerker bediening. Afwisseling, vernieuwing en het gebruik van seizoens- en streekproducten staan centraal in onze keuken. Een voorbeeld hiervan is dat onze medewerkers in de biologische IBN groentetuin de geteelde groenten plukken om ze vervolgens tot een heerlijk gerecht voor u te bereiden.

Eet- & drinkmogelijkheden
maashorst-ibn-uden.jpg

Activiteiten

Wilt u de mogelijkheden bij het vergadercentrum van IBN combineren met een activiteit? IBN biedt onder meer kookworkshops op maat, maar ook activiteiten in bijvoorbeeld het naastgelegen stadspark, op de golfbaan, in het theater, op de kartbaan en in natuurgebied de Maashorst.

Vraag een offerte aan

Neem contact op met Annemieke, Peggy of Robin via 0413-334466 of mail naar vergaderen@ibn.nl. Direct reserveren? Dat kan door hier het online aanvraagformulier in te vullen voor het vergadercentrum van IBN.

Neem direct contact met ons op
Medewerkers IBN

"Ik sta graag voor onze gasten klaar!"

Daan Medewerker vergadercentrum van IBN

47481387302_c8f0ec0628_z.jpg

Bedankt voor uw bezoek!

Wij zijn blij met alle bezoekers die wij hebben mogen ontvangen in ons vergadercentrum van IBN.
Heeft u ook een bezoekje gebracht?

download.png

Green Key Goud

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. IBN heeft haar gouden Green Key keurmerk meer dan verdient. Wij doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat de gasten inleveren op comfort en kwaliteit.

logo 4 vergaderhamers-ibn-2019.png

Vergaderhamers

Het keurmerk van Vergaderhamers levert aan klanten van meeting locaties en congresbureaus de zekerheid van kwaliteit en betrouwbaarheid. Het keurmerk is onafhankelijk, objectief en uniek in Nederland en België. Het vergadercentrum van IBN is trots op de behaalde vier vergaderhamers die de uitstekende service en kwaliteit weergeven.

meeting-review-award-ibn-2019.jpg

Winnaar Provincie Awards

Naast de landelijke publieksprijs en de Nationale Meeting Award heeft MeetingReview dit jaar de Provincie Award in het leven geroepen. Ons vergadercentrum is de winnaar in categorie L (tot 250 personen) van de provincie Noord-Brabant. Wat zijn we trots!

Neem hieronder alvast een kijkje in ons vergadercentrum!