IBN Vergadercentrum

IBN Vergadercentrum: een 4-hamerlocatie, gastvrij, servicegericht en Green Key gecertificeerd

Professioneel, sociaal en zeer toegankelijk. Dat is wat klanten zeggen over IBN Vergadercentrum. De betrokken medewerkers stellen alles in het werk u zo optimaal mogelijk te ontzorgen. Van actief meedenken in de voorbereiding tot continue ondersteuning tijdens uw bijeenkomst, vergadering of evenement. Ontdek op deze website de uitgebreide faciliteiten en (catering) mogelijkheden. Bekijk hier de virtuele tour.

> Vragen? Bel 0413 -334466 of mail vergaderen@ibn.nl.

Nieuws! IBN Vergadercentrum is Green Key Gold gecertificeerd

 


Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bij Green Key bestaan er drie niveaus: brons, zilver en goud. Om die laatste te behalen zijn talloze maatregelen nodig. Naast de basiseisen als zuinig omgaan met water en energie en LED-verlichting, heeft het eten en drinken een duurzaam keurmerk, zijn er oplaadpunten voor auto's op de parkeerplaats en dragen de medewerkers zogenoemde fairware kleding.

Heijmans Wegen: "Echt een verademing"

Ed Valk en Iris Koekkoek zijn HR Managers bij Heijmans Wegen in Rosmalen. Geregeld organiseren zij scholingsdagen voor ruim 100 personen. Dat bevalt ze goed.
>> Lees meer

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten