IBN-kleding-Oss-24-blog-website-homepage.jpg

Uitnodiging infobijeenkomst

 

Graag nodig ik je uit voor een infobijeenkomst. Ik wil je dan graag bijpraten over de actualiteiten van dit moment. Om het voor iedereen mogelijk te maken erbij aanwezig te zijn én ruimte te bieden voor het stellen van vragen, is er niet één grote bijeenkomst, maar zijn er meerdere kleinere bijeenkomsten gepland op de verschillende vestigingen.

Waar gaat de bijeenkomst over? Er zijn stappen gezet rond de bestuurlijke opdracht voor de verlenging van ons partnership met de 11 gemeenten. Het is de bedoeling dat in februari de inhoud van ons nieuwe partnership bekend is en de besluitvorming met de gemeenteraden van start gaat. Verder is ons strategisch kader geactualiseerd en zijn we momenteel intensief bezig met het bedrijfsplan voor 2020 en het bepalen van de belangrijkste speerpunten voor dit jaar. Tijdens de infobijeenkomst hoor je hier meer over.

Ik ga ervan uit dat je bij een van deze bijeenkomsten aanwezig bent zodat je ‘bij’ blijft bij de actuele ontwikkelingen: je kunt zelf kiezen bij welke vestiging je aansluit. Aanmelden kan tot en met vrijdag 22 november aanstaande via het onderstaande aanmeldformulier. Mocht je onverhoopt op geen van de momenten kunnen, meld je dan uiterlijk 22 november af bij de directeur van je bedrijfsonderdeel.

Met vriendelijke groet,

Maarten Gielen
Algemeen directeur

Infobijeenkomst november 2019

* = verplicht veld