Detacheren

Flexibele personeelsinvulling zonder risico’s

Header SR 11.jpg
Detacheren_400.jpg

De juiste man of vrouw op de juiste plek bij u; zonder werkgeversrisico’s

IBN Arbeidsintegratie heeft vakkundige, betrouwbare en gemotiveerde medewerkers. Zij kunnen tegen een marktconform tarief op basis van een detachering bij u aan de slag. In uiteenlopende functies en op alle niveaus, van administratief medewerker tot heftruckchauffeur en bijvoorbeeld facilitair medewerker.

De detacheringsformule van IBN Arbeidsintegratie gaat altijd uit van de juiste match. Daarbij is er een nauw overleg tussen de drie betrokken partijen, u als inlener, de medewerker en IBN Arbeidsintegratie. Het tarief is maatwerk en afhankelijk van de capaciteit, vaardigheden en behoefte aan begeleiding van de medewerker. Eventuele werkplekaanpassingen worden verzorgd door IBN Arbeidsintegratie.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf en de wijze waarop u zo eenvoudig aan uw sociale verplichting kan voldoen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Natuurlijk kunt u ook bellen met 0413 - 28 21 14. We kunnen dan direct de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken.

Geïnteresseerd? Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld