PSO begeleiding

Ondersteuning bij het behalen van het PSO-keurmerk

Header SR 8.jpg
PSO 300.jpg

Aantoonbaar maatschappelijk ondernemen

Het keurmerk PSO weegt zowel de directe als indirecte bijdrage mee. De directe bijdrage is het plaatsen/detacheren van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. De indirecte bijdrage is mogelijk bij inkoop en/of uitbesteden van werk bij bedrijven met een PSO-erkenning of een SW-bedrijf. Met het keurmerk maakt u zichtbaar wat de bijdrage van uw bedrijf is aan de werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bij IBN Arbeidsintegratie werken drie PSO adviseurs. Zij kunnen u ondersteunen bij het aanvragen van een PSO certificaat, het inzichtelijk maken van de doelgroep binnen uw organisatie en het maken van een plan van aanpak om tot een hogere trede in de PSO te komen. Natuurlijk kunnen zij ook ondersteunen bij het werven en selecteren van medewerkers die onder de doelgroep van de PSO vallen.

Wilt u een adviesgesprek met één van onze PSO adviseurs? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Natuurlijk kunt u ook bellen met 0413 - 28 21 14 en dan maken we direct een afspraak.

Geïnteresseerd? Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld