Lunchkoerier

Met de dagelijkse lunch sociaal ondernemen

Lunchkoerier 1200.jpg
Social lunch 2 400.jpg

Luxe broodjes geleverd op de werkplek

Ook met dagelijkse broodjes kunt u uw Social return verplichting invullen. Deze belegde broodjes worden namelijk gemaakt en bezorgd door mensen die om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan.

De broodjesservice van IBN Facilitair, bekend onder de naam IBN Lunchkoerier, is gespecialiseerd in het verzorgen en bezorgen van (luxe) belegde broodjes. Bent u gevestigd in de regio Uden, Veghel, Oss of Cuijk en met minimaal vier personen, dan kunt u aangeven wat uw wensen zijn of uw bestelling eenvoudig bij ons plaatsen.

Wij bieden een ruime keuze in diverse prijsklassen. Voor 10.00 uur besteld, dan bezorgen wij dezelfde dag tussen 12.00 en 14.00 uur de lunch. Wil je na 10.00 uur nog een bestelling doorgeven voor dezelfde dag? Bel dan 0413-33 44 55 om te horen of er toch nog mogelijkheden zijn.

Wilt u de mogelijkheden voor vaste afspraken rondom de Lunchkoerier bespreken vul dan uw gegevens in of neem contact op met 0413 - 28 29 47.

Actie bij eerste bestelling: bestel nu luxe belegde broodjes via de Lunchkoerier en ontvang eenmalig als kennismaking 10% korting op de factuur.

 

Geïnteresseerd? Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld