Jobcreation

De juiste man of vrouw op de juiste plek

Header SR 10.jpg
Werving en selectie 400.jpg

De juiste arbeidskrachten door anders te kijken

Welke werkgever kent het probleem op dit moment niet. Er is een groot tekort aan de juiste vakkrachten. En hoewel u de juiste mensen niet gevonden krijgt, moet het werk wel gewoon doorgaan. Dé specialist is misschien niet te vinden, de juiste ondersteuner wel.

Door anders te kijken naar de functie, deze kritisch tegen het licht te houden is er vaak wel een oplossing mogelijk. Juist de vakkennis en specialistische werkzaamheden moeten door de specialist gedaan worden. De secundaire taken kunnen door een ondersteuner gedaan worden. Door samen te kijken naar mogelijkheden van de functie en de kandidaat, kunnen we tot een oplossing komen. Zo wordt het werk toch uitgevoerd!

Hiermee is het niet alleen mogelijk meer rendement te realiseren, maar ook om sociaal te ondernemen. De nieuwe, eenvoudigere functie, kan immers gedaan worden door iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Graag bespreken we uw wensen rondom uw personele invulling. Laat uw gegevens achter of bel met 0413 - 28 21 14. Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Geïnteresseerd? Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld