Jobcoaching

Uw medewerker productiever en efficiënter laten werken

Jobcoaching 1200.jpg
Jobcoaching 400.jpg

Efficiënter en productiever werken

Bij de intake bekijken de jobcoaches van IBN Arbeidsintegratie de werkzaamheden, het werkritme en het menselijke aspect binnen de arbeidsomgeving van de medewerker. Vanuit hun expertise kunnen zij vervolgens een zorgvuldige inschatting maken over de mogelijkheden voor uw medewerker. Hierin nemen ze de eisen die professionele organisaties aan medewerkers stellen, mee.

Behoud van juiste persoon op juiste plek

Vervolgens adviseert de jobcoach de collega’s en het management over wat de medewerker nodig heeft op de werkplek om hem/haar optimaal te laten functioneren. Te denken valt aan advies over werkplekaanpassingen, eventuele hulpmiddelen en belastbaarheid. De jobcoach kan uw medewerker bijstaan bij het uitvoeren van de werkzaamheden op de werkvloer. Ook kan de jobcoach motiveringsgesprekken houden en eventuele belemmerende factoren opheffen zoals persoonlijke verzorging en –presentatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf en daarmee niet alleen uw medewerkers productiever laten werken, maar ook direct aan uw Social Return verplichting voldoen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact op of bel met 0413 - 28 21 14 en we maken direct een afspraak.

Geïnteresseerd? Wij nemen graag contact met u op

* = verplicht veld