Wilt u alle nieuws van IBN regelmatig in uw mailbox? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

  1. IBN
  2. Over ons
  3. Nieuws en publicaties
  4. Nieuwsbrief
  5. Werkbezoek casemanagers gemeente Oss
casemanagers.jpg
  1. IBN
  2. Over ons
  3. Nieuws en publicaties
  4. Nieuwsbrief
  5. Werkbezoek casemanagers gemeente Oss

Werkbezoek casemanagers gemeente Oss

Welke stappen zet iemand die bij IBN gaat starten bij Bedrijfsdiensten van Facilitair? Werken in de schoonmaak gaat niet vanzelf, er zijn taakkaarten, veiligheidsvoorschriften, je moet goed kunnen samenwerken en de rode doekjes zijn ergens anders voor bedoeld dan de blauwe. Logisch dus dat IBN een zogenaamd opleidingsobject (Ruwaard) heeft waar elke nieuwe medewerker de kneepjes van het vak leert. 
 
De casemanagers van de gemeente Oss vonden het belangrijk om in de praktijk te komen kijken zodat zij mensen nog beter kunnen informeren wanneer ze bij IBN worden aangemeld. IBN collega Bert van Waardenburg werkt met zijn schoonmaakteam op de locatie van het GGZ. Dit is een zogenaamde doorstroom locatie. Hier ging men het gesprek aan met een nieuwe collega die al na enkele weken het opleidingsobject succesvol had verlaten. Zo doorloopt iedereen zijn eigen ontwikkeling.
 
De wereld van ICT
Daarna was het tijd voor wat beweging. Iedereen pakte de fiets om naar de locatie van BitSpecial te gaan. Daar werd de groep ingewijd in de wereld van apps, websites en games maken. De werkleerlijn Perspectief In ICT leidt mensen op tot deskundige programmeurs.
 
De casemanagers hebben een goed beeld gekregen van een deel van de mogelijkheden van IBN. Binnenkort volgt een bezoek aan de units Detacheringen, Kwekerijen en Productie van het bedrijfsonderdeel Services.