Wilt u alle nieuws van IBN regelmatig in uw mailbox? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

Van een verdwijnend beroep naar een kansrijk beroep

Een nieuwe pool van kandidaten aanboren door mensen nieuwe kansen te bieden. Speciaal voor mensen die uitgekeken zijn op hun huidige werk, of van wie het huidige werk verdwijnt. Door juist naar iemands talenten en mogelijkheden te kijken in plaats van alleen naar vakinhoudelijke opleidingen, krijg je zicht op kandidaten die jaren van ervaring meenemen naar een nieuw vakgebied. Met de Social recruitment aanpak van Apostle en IBN bieden we een vernieuwende oplossing die aansluit bij de huidige tijd.

Met advertenties op Instagram, Linkedin, Facebook en Snapchat bereiken we nieuwe doelgroepen. Waarbij we breder denken dan de eisen die opgenomen zijn in de vacature. We zoeken naast direct geschikte kandidaten, ook mensen die interesse en/of affiniteit hebben met de werkzaamheden. Als deze voorwaarden aanwezig zijn, is iemand immers op te leiden naar de benodigde functie eisen.

De persoon achter het cv
We bekijken welke mogelijkheden iemand heeft om zich te ontwikkelen. Waar staat iemand voor open en welke ambities heeft hij of zij. We ontdekken de persoon achter het cv. Potentieel goede kandidaten die eventueel binnen uw bedrijf kunnen worden opgeleid. Geen opleiding in huis? Ook dan denken we mee in de mogelijkheden van opleiden en op welke wijze hier financiering voor gevonden kan worden.

De ervaring van de adviseurs van Arbeidsmobiliteit van IBN die al die jaren is ingezet om vele kandidaten naar (ander) werk te leiden, wordt nu ingezet voor de recruitment van uw bedrijf. De samenwerking met Apostle zorgt voor online zichtbaarheid en het aanbod van mogelijke kandidaten die u nu nog niet gevonden heeft. Hierdoor worden uw openstaande vacature(s) beter vervuld.

Meer weten? Neem contact op met Gerrit Timmerman 0413 28 20 25 of mail gtimmerman@ibn.nl.