Wilt u alle nieuws van IBN regelmatig in uw mailbox? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

Outplacement – Een zorgvuldig en persoonlijk traject naar ander werk bij een andere werkgever

Ondanks de NOW-regeling kan het voor u als ondernemer lastig zijn om in deze periode uw bedrijf volledig draaiende te houden. Mogelijk dat het toch noodzakelijk is om medewerkers vanwege bedrijfseconomische redenen te ontslaan. Dan is het goed om te weten dat het mogelijk is een ontslagprocedure in te zetten als u gebruik maakt van de NOW-regeling. Het is mogelijk (een deel van) de transitievergoeding te gebruiken om een nieuwe, passende baan te vinden voor uw medewerker.

U wilt toch liever afscheid nemen van een positieve ambassadeur dan van een ontevreden ex-medewerker? Met een outplacementtraject via Arbeidsmobiliteit van IBN zorgen we voor persoonlijke begeleiding op afstand. Voor zowel u als uw medewerker gedurende het volledige traject.

Of wilt u liever een tijdelijke doordetachering van uw medewerker bij een andere werkgever omdat u erop vertrouwt dat de economie weer aantrekt? Uw medewerker gaat via deze constructie aan de slag bij een andere werkgever totdat hij of zij weer kan terugkeren in uw organisatie. U ontvangt een detacheringsvergoeding en de inlener betaalt een fee. Op deze manier houdt u goede medewerkers achter de hand.

Bekijk alle informatie op https://www.ibn.nl/bedrijfsleven/zaken-doen-met-ibn/arbeidsmobiliteit/outplacement/ of neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met Gerrit Timmerman op telefoonnummer 0413-28 20 25 of via e-mail gtimmerman@ibn.nl