Wilt u alle nieuws van IBN regelmatig in uw mailbox? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief

Mooi werk in de hele regio

IBN is een groot bedrijf waar veel gebeurt. Het bedrijf bestaat uit verschillende units met een scala aan werkzaamheden. Dat varieert van detacheringen tot co-packing en assemblage en van werkzaamheden in de kwekerijen tot schoonmaakwerk, groenonderhoud en vergaderservices. In alle regio’s zijn mooie werkzaamheden te vinden. Zo is er voor iedere kandidaat een passende werkplek te vinden.

Young Talent

Sinds eind 2020 is gestart met Young Talent. Een samenwerkingsproject gericht op werkgelegenheid voor jongeren. Want jongeren hebben recht op werk. De kans om werkervaring op te doen, zich te ontwikkelen en vooral aan het werk kunnen blijven, daar maken we ons bij Young Talent hard voor. Samen met vele werkgevers in de regio zorgen we dat jongeren uit de gemeenten Oss, Meierijstad, Bernheze, Boekel en Landerd aan de slag kunnen.

Young Talent

Nieuwe lunchservice: Meeters to go

Een nieuwe dienst van Meeters, de vergaderlocatie van IBN in Uden: Meeters to go. Dit is een lunch afhaal- en bezorgdienst, geopend sinds 1 maart 2021. Via Meeters to go zijn broodjes, (maaltijd)salades, volledige lunches voor meerdere personen, soepen, yoghurts en smoothies nu ook beschikbaar voor thuiswerkers en op kantoor. Meeters to go wordt volledig uitgevoerd door de kandidaten van IBN in de werkleerlijn Hospitality (richting horeca/catering). Hier leren zij onder leiding van de eigen chef-kok het vak. Een volgende stap is de bedrijfscatering op locatie.

Meeters to go

 

Elektrische brommers van Brekr

Brekr, ontwikkelaar van elektrische brommers, is een partnership aangegaan met IBN. Het brommerbedrijf uit Doetinchem laat alle hippe elektrische brommers op de locatie bij IBN in Veghel produceren. Het partnership met Brekr biedt voor IBN nieuwe werkgelegenheid voor 10 mensen. Het futuristische en stoere design van de elektrische brommer, geïnspireerd op de aloude brommer van vroeger, vindt een succesvolle afzet in West-Europa. Door de succesvolle introductie en verkoop zal het aantal medewerkers verder toenemen.

Brekr

 

Designverlichting

Voor verschillende opdrachtgevers van naam assembleren de medewerkers van IBN al jarenlang de mooiste designverlichting. Responsibly handmade, zo noemt Graypants de producten met trots. Ledverlichting voor Japth, duurzame lampen van gerecyled karton voor Graypants en diverse bijzondere armaturen voor Moooi.

Graypants

 

Nieuwe ontwikkelingen

Ook binnen de alom bekende werkzaamheden als schoonmaak, productie en groenonderhoud vinden doorlopend vernieuwingen plaats die het werken verbeteren en aantrekkelijker maken. Zo zijn er nieuwe opleidingsmogelijkheden met branche-erkende diploma’s en deelcertificaten, zijn er nieuwe ontwikkelingen rondom circulaire afvalverwerking en burgerparticipatie, is er een specialistisch team vloerenonderhoud, zijn er wasserijdiensten voor bedrijfskleding en sportverenigingen en horeca en zijn er kansen in het beheer van sport- en multifunctionele accommodaties. Via de detacheringstak van IBN met ongeveer 500 plaatsen bij 350 werkgevers in de regio zijn legio mogelijkheden. Wat te denken van een plaats als postbezorger, medewerker in een bibliotheek of zwembad of op een boerenbedrijf? Zomaar een greep uit de vele opties.

Postbezorger